VEROVALI ILI NE: I muškarci glume orgazam

Iako na prvi pogled deluje neverovatno, možda i nemoguće, čak 34 odsto muškaraca priznalo je da je barem jednom u životu isfoliralo orgazam

U ogromnom istraživanju u kojem je učestvovalo 49.000 muškaraca iz SAD, Kanade, Australije i Velike Britanije, pripadnici snažnijeg pola odgovarali su na 46 pitanja o stilu života, muško-ženskim odnosima, ali i seksu.

Na pitanje: Da li biste ostavili voljenu osobu kada bi se ona značajno ugojila, čak 54 odsto ispitanika surovo je odgovorilo da bi, dok bi 63 odsto bilo spremno da slaže samo da bi izbeglo raspravu sa svojom boljom polovinom.

Od 34 odsto onih koji su priznali da su lažirali orgazam, više od polovine činilo je to nekoliko puta, dok je manji broj to učinio samo jednom. Kao glavni razlog za glumljenje seksualnog vrhunca naveli stu to što nisu želeli da povrede osećanja žene s kojom su vodili ljubav.

Takođe, dame bi mogle malkice da se zabrinu i u vezi sa tim koliko su njihovi partneri zadovoljni aktivnostima u spavaćoj sobi, jer svega 16 odsto je u potpunosti zadovoljno svojim seksualnim životom. Odgovor donekle zadovoljan zaokružilo je 41 odsto ispitanika, koji mahom veruju da stvari nisu nepopravljive i da bi uz samo malo truda seks mogao da postane mnogo bolji.

Kako se i očekivalo, ubedljiva većina od čak 92 odsto itekako se brine o tome da li je partnerka doživela orgazam, a čak 54 odsto njih živi u ubeđenju da su u stanju da provale kada dama glumi blaženstvo.

(Telegraf.rs)