ZAČINITE SEKSUALNI ŽIVOT: 14 saveta kako da postanete savršena ljubavnica

Skoro svaka žena ubeđena je u to da su njene veštine u spavaćoj sobi bez premca. Muškarci se s tim najčešće ne slažu i od seksa očekuju mnogo više, ali se ne usuđuju da to i priznaju. Zato su seksualni terapeuti sačinili listu stvari karakterističnih za žene koje se u krevetu ne snalaze najbolje

Niko od vas ne očekuje da preko noći postanete porno zvezda, ali ako vam se neke od ovih stavki češće ponavljaju, došlo je pravo vreme da malo začinite svoj seksualni život.

Vaša spavaća soba podseća na kancelariju

Zašto je to loše: Na muškarčev libido ništa ne utiče tako loše kao podsetnik na to kako poslovni život može da bude stresan. Ubuduće, laptop, račune, dokumenta i sve slične predmete držite dalje od spavaće sobe.

Možete vi to mnogo bolje: Krevet bi trebalo da bude rezervisan isključivo za spavanje i seks. Oduprite se porivu da pred spavanje pregledavate poslovne izveštaje, a ako već morate da čitate, neka to bude neka seksi literatura.

Izbegavate oralni seks

Zašto je to loše: Zar vam je stvarno potrebno objašnjenje? Verovatno da ne postoji muškarac koji ne voli na ovaj način da bude zadovoljen, ali i da zauzvrat vama to istu vrstu zadovoljstva. Pa, ako niste tome skoni, znajte da vaš partner to priželjkuje.

Možete vi to mnogo bolje: Uvedite oralnu akciju na vaš repertoar. Zapravo, kad sledeći put vaš partner sedne za kompjuter, bez ikakve prethodne najave priuštite mu užitak iz snova.