SVE TAJNE ŽENSKOG ORGAZMA: Evo kada i kako da je dodirujete, ako hoćete da vrišti od zadovoljstva!

Za ovih 5 zanimljivih činjenica o ženskom orgazmu verovatno dosad niste čuli, a mogu mnogo da vam pomognu u razumevanju njenog tela

Ranije je ženski orgazam oduvek je bio pod velom misterije i tajne. Sada slobodno možemo reći da polako prestaje da bude tabu tema, i da sve više muškaraca i žena priča o tome, i pokušava da nauči i sazna nešto novo.

REŠENA MISTERIJA ŽENSKOG ORGAZMA: Sada konačno znamo zašto ga žene uopšte doživljavaju!

Užici koji dovode do orgazma san su mnogih žena, a tajne ženskog orgazma želi da zna i svaki muškarac

Iza užitka koji nosi orgazam krije se mnoštvo hemijskih i fizičkih reakcija u našem organizmu.

Donosimo vam pet zanimljivih činjenica o ženskom orgazmu za koje možda još niste čuli.

I žene mogu da ejakuliraju

Reč je o providnoj, retkoj tečnosti koja varira od nekoliko kapi do poprilične količine, a koju telo luči snažnim stimulacijama G tačke.

Leva strana je najbolja za ženski orgazam

Istraživanja su pokazala da na klitorisu postoji mesto koje najjače reaguje na nadražaj. Ono se nalazi na gornjem, levom delu, pa poza u kojoj oba partnera leže na levom boku, ženama najviše odgovara.

Orgazam zavisi od menstrualnog ciklusa

Želju za seksom žene će osetiti vrlo brzo nakon menstruacije, kada je nivo hormona najviša, odnosno za vreme ovulacije. Reč je o prirodnom nagonu čija je posledica reprodukcija. Tokom tog perioda žena je muškarcima najprivlačnija.

Žena može da doživi orgazam bezbroj puta

Za razliku od muškaraca koji nakon ejakulacije doživljavaju stanje mirovanja, ženama odmor nije potreban. U pravom položaju i uz neprestanu stimulaciju žena može da doživi jedan orgazam za drugim.

Orgazam ne gubi na snazi sa godinama

Ako mislite da je njen seksualni kapacitet i apetit manji sada nego pre desetak godina, varate se. Razlog zašto se mnogima čini da je zapravo suprotno je zapravo izostanak seksa, jer što češće vodite ljubav, nagon i strast će biti jači.

Saznajte pomoću kojih seks-igračkica žene kod nas najlakše dolaze do orgazma:

(Telegraf.rs)