NEKI LJUDI SE STVARNO SVETE NA NAJGORE NAČINE: Bivšeg dečka preljubnika naterala da se razvede, pa ga ostavila

Najčešći motivi za nanošenje bola partneru su prevara, poniženje i razočaranje, a otkrijte šta su sve neki bili spremni da urade

Sve je dopušteno u ljubavi i ratu ili pak mržnja je samo drugo lice ljubavi, poslovice su koje neki shvate doslovno. Najčešći motivi za nanošenje bola partneru su prevara, poniženje i razočaranje, a otkrijte šta su sve neki bili spremni da urade:

Naterala sam ga da se razvede, a potom ga ostavila

Bivši dečko me je prevario i potom ostavio zbog nje. Godinama posle toga oni su se venčali i dobili dvoje dece, a mi smo se nekako slučajno spojili i imali aferu. Uspela sam da ga nagovorim da ostavi ženu uveravajući ga kako sam ja ljubav njegovog života.

BRAK LEČI RAK: Ako nećete da umrete od opake bolesti, bolje se venčajte

Čim je razvod bio službeno okončan, ostavila sam ga. Grozno, znam. Sad kad sam starija, osećam sram zbog učinjenog i žao mi je zbog te dece.

Vratiću ti odeću, nema problema

Bivši dečko s kojim sam imala vezu na daljinu me prevario, što sam pukom slučajnošću saznala.

Zamolio me da mu pošaljem neke najdraže majice koje su mu ostale kod mene. Dvoumila sam se da li da ih pošaljem ili ne i na kraju jesam. Bile su izrezane i uništene, a na leđima sam napisala "ja sam varalica".

Ukrao sam joj psa i isekao gume na autu

Ne smatram se okrutnim čovekom, ali pošto me bivša prevarila tako da se napila i po*ebala s mojim bivšim prijateljem, ukrao sam joj psa i izbušio gume. Pas joj je vraćen, kao poklon za rođendan. Pa slobodno varaj i svoje buduće.

Nisam ni znala da sam mu ljubavnica

Bila sam u vezi s kolegom s posla tri meseca, zaljubljena i srećna. Jedan dan sam pronašla kovertu zataknutu za brisač u kojoj je bila pozivnica za njegovo venčanje. Bila sam mu ljubavnica, a da to nisam ni znala!

REŠITE TEST I OTKRIJTE VIŠE O SEBI: Odgovorite brzo na ovih 8 pitanja i saznajte apsolutno sve!

Odlučila sam da uzmem stvari u svoje ruke, pa preko njenog imena na pozivnici pronašla njen telefonski broj. Nazvala sam je i objasnila o čemu se radi, dogovorile smo se da ćemo se naći isti dan. To smo i uradile, objasnila sam joj sve i onda je ona odlučila da ga pozove da dođe, ne znajući da sam ja tamo. Njegovo lice je bilo neprocenjivo, a na svu sreću rešile smo ga se i svima objavile kakav je zapravo.

A ti bi opet?

Bili smo srećni i zaljubljeni, barem ja, sve dok me ona nije prevarila. Posle nekoliko meseci me zvala plačući i govoreći da sam ja najbolje što joj se dogodilo i tražila da se pomirimo. Vozila se autom tri sata do mene, seksali smo se celu noć i uopšte nisam pazio na to kako se ponašam prema njoj.

O OVOM LJUBAVNOM PARU PRIČA CEO BALKAN: Hrvat i Srpkinja se zavoleli pošto su oboje pobegli za vreme rata! (FOTO)

Pred jutro me pitala da li mislim da će sada naša veza uspeti? Naravno da neće, odgovorio sam joj, prevarila si me i ostavila zbog drugog tipa i sad kad te on ne želi vratila bi se meni? Izbacio sam je napolje iz kuće, bez odeće.

Sestra je bolja od tebe

Ona me prevarila i ostavila na dosta brutalan način, ali tako da me osramotila pred velikim brojem ljudi.

Delovalo je da se sviđam njenoj mlađoj sestri, a pošto je bila u fazi buntovništva i stalnih svađa s mojom bivšom, to sam jako dobro iskoristio. Maloj nije bilo žao, kao ni meni, a mislim da je bivšoj baš preselo pošto sam joj rekao da je grozna u krevetu u poređenju sa sestrom.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)