ZAČINITE SVAKODNEVICU: Seks na brzaka

Mnogi parovi složiće se da dobar seksualni život prestavlja veoma bitan faktor za kvalitetnu i uspešnu vezu. Međutim, da bi strast ostala na zavidnom nivou,kao što je to bilo na početku romanse, ponekad je potrebno isprobati i nešto novo. Mi predlažemo uvek uzbudljivi seks na brzaka

Uz sve porodične, poslovne i svakodnevne obaveze, ponekad je parovima zaista teško da nađu vremena da bi se, u meri u kojoj bi želeli, posvetili vrućim igricama u krevetu. Romantična večera, lagana muzika i duga predigra predstavljaju sjajnu stvar, ali tempo modernog života isuviše često ne dozvoljava ovako opsežne pripreme da bi se stiglo do zadovoljstva. Zato seksolozi preporučuju parovima da se, umesto nežnog vođenja ljubavi, s vremena na vreme prepuste čarima  seksa na brzaka.

Ovo predstavlja odličan način da malo uzdrmate vezi, pobegnete od rutine i uzburkate strasti. No, ni ovakav vid provoda ponekad nije baš lako sprovesti u delo, tako da ne bi bilo loše da se stvari ipak isplaniraju malkice unapred.

Jutro

Jutra su i više nego dobra prilika za seks na brzaka. Jednu sesiju pod jorganom odmah nakon buđenja lako je organizovati, jer su izjutra oba partnera usklađena u žurbi da se što pre spreme i bace na odrađivanje dnevnih obaveza. U ovo doba dana muškarci su najspremniji za akciju, a dame se kunu u to da nakon ovakvog buđenja celoga dana nisu skidale osmeh s lica. Nikad se ne zna, možda uveče bude i repriza.