OTPAŠĆE MI PENIS AKO NASTAVIM OVAKO: Pristao je na izazov da ima SEKS ama baš SVAKI DAN, a onda mu se smučilo sve (VIDEO)

Koliko često vi imate seks? Ako biste morali svaki dan to da radite koliko dugo biste izdržali. Evo kako su se proveli parovi koji su to probali

Da li biste voleli da imate seks svaki dan? Možda ovo zvuči primamljivo, ali definitivno nije onako kao što izgleda. Ovi parovi su se uverili u to.

PROSTITUTKE SE REKLAMIRAJU PREKO TURISTIČKIH SAJTOVA, a njihove mušterije ih ocenjuju!

Tri para, od kojih dva heteroseksualna i jedan homoseksualni, prihvatili su izazov - odlučili su da narednih 30 dana imaju seks svaki dan.

- Seks održava hemiju, fizičko zbližavanje s voljenom osobom pomaže i emotivnom, čak i duhovnom povezivanju - tvrdi seksolog Ava Kadel.

Ali, parovi su primetili da svakodnevni seks uopšte nije toliko zabavan kao što su očekivali. Jedan od parova "pao" je već osmi dan, a drugi su priznali da im je bilo strašno to što im se najdraža stvar na svetu pretvorila u obavezu.

- Ispalo je mnogo, mnogo teže nego što smo očekivali - zaključili su svi parovi. Na kraju izazova priznali su da više nikada ne bi forsirali "raspored" seksa, ali i da im je ovo iskustvo otvorilo oči. Kako je tekao eksperiment, pogledajte u videu.

(Telegraf.rs)