MISTERIJA: Žene objavljuju GOLE FOTKE svojih grudi s OLOVKOM. U čemu je fora? (FOTO)

U poslednje vreme Fejsbuk i Instragram preplavile su fotke obnaženih ženskih grudi, koje ispod dojki imaju zaglavljen neki predmet, najčešće hemijsku olovku. Znate li zašto one to rade?

Na veliku radost jačeg pola, društvene mreže ovih dana krcate su fotografijama bujnih ženskih grudi. Ali, ne bilo kakvih!

NOVI IZAZOV ZAPALIO INTERNET: Stavljaju kondome na glavu, a razlog je NESVAKIDAŠNJI! (VIDEO)

DA LI MOŽEŠ DA DODIRNEŠ SVOJ PUPAK? Ovo je nova HIT igrica! (FOTO)

Devojke i žene kao da se takmiče koja ima čvršće i punije grudi, odnosno, koja će moći veći predmet da “zaglavi” ispod dojke.

Najčešće je u pitanju olovka, ali trpa se svašta: od knjiga, preko kozmetike, pa sve do daljinskih upravljača...

Istražujući ovu misteriju, došli smo do istine. Ovaj trend, začet u Kini a potom proširen širom planete, zaista predstavlja neku vrstu nadmetanja.

Na Instagramu i Fejsbuku, pod haštagom #underboobchallenge, prihvatate izazov kojim dokazujete se da li ste “prava žena” ili ne.

Jer, kako se tvrdi, samo “prava žena” može da ima jedre i velike grudi, što je i suština ženstvenosti.

I tako, dok muškarci uživaju u ovom toples izazovu, dame koje priroda nije obdarila bujnim poprsjem smatraju da ovo totalno nije fer, jer ispada da one nisu “prave žene”.

Takođe, uvređene su i pripadnice nežnijeg pola koje su zbog raka dojke morale da se podvrgnu mastektomiji, pa sada nemaju jednu ili obe dojke. Zar to znači da one nisu žene?

Šta vi mislite, da li su samo velike grudi simbol ženstvenosti ili to mogu da budu i male?

(Telegraf.rs)