Uhvatio je ĆERKU u krevetu s DEČKOM, a onda je uradio nešto što NI SAM nije očekivao!

Sigurno ćete se složiti da je ovaj Rus totalni car od čoveka. Retko koji otac će ovako odreagovati kad u krevetu svoje ćerke pronađe i jednog "slepog putnika"

Svima je poznato da je rak-rana svih očeva – dečko njihove ćerke. Retki su oni koji će prema malom uljezu, koji pokušava njihovu mezimicu da otme od njih, pokazati razumevanje i pružiti podršku.

Tinejdžerka slikala svoje seksi noge i okačila na Fejs, a odgovor njenog oca će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Evo šta je ovaj Rus uradio kada je u krevetu svoje ćerke našao i njenog dečka.

- Jednog jutra sišao sam niz stepenice i ugledao moju 17-godišnju ćerku kako spava na kauču u društvu mladića nakon zajednički provedene noći - započinje dirljivu ispovest jedan otac iz Rusije na internet stranici Reddit.

- Tiho sam pripremio doručak, obavestio suprugu, mlađu ćerku i sina da imamo goste, a onda svim glasom uzviknuo: "Mladiću, doručak je gotov". Nikad nisam video nekoga da se tako brzo probudio - piše ovaj Rus.

Uprkos neprijatnosti zbog očigledne nagosti nepoznatog muškarca u svojoj kući, ovaj otac je odlučio da sedne s ćerinim dečkom, pojede doručak i porazgovara.

- On je bio vrlo dopadljiv i prijateljski nastrojen momak. Očigledno neobrazovan, ali ne i glup. Bilo je nešto čudno u vezi s njim. Ćerka me je uverila da je vrlo ljubazan i pažljiv dečko. U tom trenutku poznavali su se oko mesec dana. Svakog dana on bi došao po nju motorom kako bi je odvezao u školu, ali više nikad nije prenoćio kod nas - dodaje tata.

- Rekao mi je da nema porodicu, obrazovanje ni stalan posao. Moja ćerka ga obožava. On obožava nju. Pitao sam se: ko sam ja da je sprečim da upadne u probleme?

Neočekivan obrt

Međutim, vremenom, otac se uverio u njegovu ozbiljnost. Mladić je svoju devojku podsticao da piše domaći na vreme, brinuo se za nju kad je bila bolesna, strpljivo joj se dodvoravao kad je bila loše raspoložena I, generalno, imao je dobar uticaj na nju.

Otprilike osam meseci kasnije porodica je saznala da je mladić beskućnik. Njegov otac se ubio, a majka, narkomanka, pobegla je nekoliko nedelja kasnije. Njemu je tada bilo samo 15 godina. Tri godine preživljavao je na ulici, spavajući kod prijatelja i u Vojsci spasa, radeći pomoćne građevinske poslove.

- Znam mladića starog 18 ili 19 godina koji je pristojan, dolazi u kuću nasmejan i takav odlazi. Poznajem mladića kom je stalo, koji pomaže bez potrebe da ga bilo šta pitam, koji čini moje dete srećnim. To je dete koje nikad nije imalo šansu da bude dete.

Kad je s porodicom podelio svoja saznanja, svi su zaplakali. Porodica je u jednom trenutku bila razočarana svojom ćerkom koja je sve vreme znala ovu priču, ali nije želela da je podeli sa svojim roditeljima.

- Sledećeg dana dao sam mu ključ našeg stana. Rekao sam mu da ga očekujem kod kuće svakog dana.

Preuredili smo sobu za njega i omogućili mu da se školuje. To je bilo 2000. godine. Danas moj novi sin i ćerka imaju vrlo uspešan zajednički posao, i rodili su mi tri predivna unuka - završava priču ovaj tata.

Život je nepredvidiv, ali pre svega lep.

(Telegraf.rs / Zadovoljna)