DOKAZANO: Ovo je najbolje vreme za UDAJU!

Sigurno ste se i vi barem jednom našli u situaciji da vas neko od rodbine upita “Kad ćeš da se udaš/oženiš?”. Ukoliko niste sigurni kad je pravi trenutak za brak, evo male pomoći nauke

Brak je institucija koje je i dalje prilično popularna, iako sve više parova bira da živi nevenčano. Ipak, većina devojaka sanja o tome da jednog dana obuče venčanicu.

Zbog ovih slika s venčanja plače ceo svet! Spremite maramice i vi (FOTO)

Kad me je muž prevario, htela sam da umrem, a onda mi je BAKA dala najbolji savet na svetu!

Kriza morala/braka/porodice, zahvatila je manje-više čitav “razvijeni” svet, pa su bračne rastave postale uobičajena stvar.

Baš zato su istraživači sa Univerziteta u Juti sproveli istraživanje i analizirali podatake o broju venčanih i razvedenih po starosnim grupama.

Rezultati su prilično turobni.

Naime, ako se udate s dvadeset godina, imate 50 odsto veće šanse za razvod nego ako se udate pet godina kasnije.

Udajom nakon 25. godine života šanse za razvod padaju stopom od 11 odsto godišnje, No, ne zadugo, jer taj trend traje samo dok udavače ne napune 32 godine. Nakon toga ako se venčaju, šanse za razvod opet rastu za po pet odsto godišnje, prenosi Metro portal.

Ispada da se najbolje udati između 25. i 32. godine života. Međutim, ostaje vam da verujete da prava ljubav pobeđuje sve, u kojim god godinama da se desi.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)