Nijedan muškarac koji DRŽI DO SEBE neće propustiti ovu SEKSI VOŽNJU!

Ako ste gospodin čovek koji drži do sebe, a pritom volite vožnju na motorima, obucite se lepo i smestite svoju dragu na zadnje sedište, pa se u nedelju zajedno priključite ovoj plemenitoj akciji

U nedelju, 27. septembra 2015. godine, više od 30 hiljada elegantno odevene gospode širom sveta u više od 400 gradova, zajahaće sedla svojih Café racer-a, Bobber-a, Scrambler-a i drugih posebnih motocikala kako bi podigli svest javnosti o problemu sve većeg broja obolelih od raka prostate, ali i pomogli finansiranje naučnih istraživanja koja bi ubrzala rezultate u izlečenju ove, sve češće bolesti muškaraca.

Koji su prvi simptomi raka prostate?

OVAJ RAK JE NAJVEĆI UBICA SRPSKIH MUŠKARACA: Povedite računa, posle je kasno!

Ove godine, Beograd se zvanično priključuje globalnom događaju Distinguished gentleman’s ride. Srpski džentlmeni odeveni sa stilom i njihove dame, skrenuće pažnju na činjenicu da u svetu, svakoga dana umre 1.300 muškaraca od posledica ove opake bolesti.

Gospoda i dame iz Srbije koji učestvuju i podržavaju Distinguished gentleman’s ride okupiće se u 11 časova ispred Paviljona Cvijeta Zuzorić na Kalemegdanu. Tačno u 12 sati će krenuti u vožnju po Beogradu maršrutom: Paviljon Cvijeta Zuzorić – Ušće - Brankov most – Tunel – Trg Nikole Pašića – Takovska – 27. marta – Dušanova – Donjogradski bulevar – Karađorđeva – Beton hala.

Na ciljnoj lokaciji kod Beton hale, organizatori će se obratiti okupljenima i govoriti o značaju preventivnih pregleda i ranog otkrivanja bolesti prostate, a svi učesnici će moći da se besplatno pregledaju.

Na „Vožnji ugledne gospode“, očekuje se oko 30 učesnika kojima se možete pridružiti već sada donirajući sredstva putem sponzorstva odabranog vozača na zvaničnoj web stranici i na taj način pomoći da se Srbija nađe na mapi donatora istraživanja koja mogu spasiti živote muškaraca i u vašem krugu porodice i prijatelja.

Ovaj dogadjaj se odrzava od 2012. godine, inspirisan slikom Mad Men-ovog Dona Drejpera, koji vozi klasični motor i nosi svoje najbolje odelo. Odlučeno je da je tematska vožnja odličan način za borbu protiv često negativnog stereotipa o ljudima na motociklima, a istovremeno povezuje moto zajednice.

Ta prva vožnja okupila je više od 2.5 hiljade vozača u 64 grada. Uspeh događaja podstakao je osnivača da razmisli kako bi se to moglo iskoristiti za podršku nekoj vrednoj svrsi. A ostalo je, kako kažu, elegantno odevena istorija.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa rakom prostate, ali i drugim bolestima, konsultujte se s lekarima portala Eklinika.rs.

(Telegraf.rs)