DOBRO POGLEDAJTE OVU DEVOJKU: Ako vam je poznata, morate da pročitate ovaj tekst!

Da li vi možete da pomognete ovoj zgodnoj Francuskinj da pronađe onoga koga traži? Ili ste to možda vi?

Francuskinja, koja se poslednjeg dana letovanja očigledno dobro provela, sada preko Fejsbuka i Jutjuba, traži Australijanca s kojim je imala seks ta jednu noć da ga obavesti da će postati tata.

DOŽIVITE NEVEROVATNO SEKSUALNO ISKUSTVO SA SVOJIM PARTNEROM Neočekivane erogene zone

Zgodna Francuskinja Natali Amiot iz Pariza, na svoj je Fejsbuk i Jutjub profil postavila video sa zanimljivom molbom - moli ljude da ga dele kako bi joj pomogli da pronađe oca njenog nerođenog deteta.

U Australiji je provela tri meseca, a seks za jednu noć bio je "šlag na tortu" na kraju dobrog provoda poslednje večeri njenog boravka na Sunčanoj obali Kvinslenda.

Kako kaže, tamo je provela "predivnu noć i trenutno se zaljubila". On je visok oko 183 cm, ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je. Sledećeg jutra je bila na letu za Pariz i, nažalost, izgubila je svoj mobilni s brojem koji je dala Australijancu, a šest nedelja nakon ljubavnog susreta shvatila je da je trudna.

Pogledajte video:

U videu Natali kaže kako nema svoju porodicu i moli ljude da joj pomognu, jer želi da pronađe Australijanca s kojim je bila. Smatra da on ima pravo da zna kako će imati dete, ali i ako "ne želi da zna" – nema veze. Zato se vratila na "mesto zločina".

Video je snimila na plaži u Mululaba, a kaže kako se tamo odlično provela te zahvaljuje svima koji je podržavaju u njenim nastojanjima. Potrošila je ostatke svoje ušteđevine da bi se vratila u Australiju, a nada se da će naći slatkog i dobrog Australijanca. Nema dugoročne namere, ali smatra da bi bila dobra ideja da "pokušaju zajedno", jer će ionako imati dete.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / 24sata.hr)