NISU SVE PRAVE LJUBAVI TUŽNE: Deka (88) je nakon 67 godina braka svojoj baki poslao pismo koje će vas dirnuti u srce!

- Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvek osećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo. Ja sam želeo da ostarimo zajedno. I jesmo - napisao je on

Zaljubljenost, kažu, traje do tri godine. 

Ako nakon ovog vremena prema svom partneru i dalje gajite nežna osećanja i brižni ste, može se predpostaviti da je zaljubljenost prerasla u ljubav.

A ljubavi na putu stoje mnoge prepreke od kojih je vreme možda i presudno.

Ipak, dvoje starih koji su već 67 godina u braku, razbijaju ovo pravilo.

Ovih 10 znakova nepogrešivo otkrivaju da li je on zaljubljen u vas

Jedan 88-godišnjak rešio je da za godišnjicu obraduje svoju suprugu nežnim rečima i romantičnim iznenađenjem.

NAPRAVIO JOJ DETE, zaprosio pa OSTAVIO PRED VENČANJE. Ono što je kasnije usledilo je šokiralo sve!

- Svaki put kada se snuždim, ja pogledam u tvoje oči. Još uvek osećam iskru vatre koja nas je spojila. Još uvek čujem šapat mog srca, koji mi je rekao da smo stvoreni jedno za drugo. Ja sam želeo da ostarimo zajedno. I jesmo - piše on svojoj dragoj i dodaje:

- Za mene ti si jednako divna baš kao onog dana kada sam te upoznao. Često sam umeo da ti kažem da kada sam te ugledao prvi put, mislio sam da gledam najlepšu devojku na svetu.

- Danas, ti si i dalje najlepša! Hvala što si mi dozvolila da podelim život sa tobom! Za tebe, ja ću se popeti na najvišu planinu! - piše u pismu ovog zaljubljenog starca velikog srca.

(Telegraf.rs)