Evo zašto PAROVI raskidaju!

Nekim parovima jednostavno nije suđeno da ostanu zajedno. Saznajte koji su to najčešći razlozi zbog kojih parovi raskidaju

To što je početak veze bio savršen ne mora da znači da će tako ostati do kraja. Ovo su glavni razlozi zbog kojih parovi raskidaju.

Kako da prebolim raskid s devojkom?

Evo šta su sve devojke spremne da urade nakon raskida, a posle se stide!

Niste na istoj talasnoj dužini

Kaže se da se suprotnosti privlače, no kada su u pitanju osnovna načela i vrednosti u životu, a vi niste na istoj strani, stalno ćete se boriti. Zapamtite, svaka veza zahteva trud, ali ne onaj koji vas svaki dan iscrpljuje do krajnjih granica.

Promenili ste se

Ljudi se menjaju, a ponekad ne na takav način koji bi ih dodatno povezao. Nažalost, nekima će to vremenom jednostavno postati previše. Međutim, u takvim situacijama, prekid je uvek bolja opcija od svakodnevnog emocionalnog mučenja.

On je nezreo

On nema planove za budućnost. Nema posao, ali ga ni ne traži. Bezobziran je i samo misli na sebe. Ne razgovara iskreno s vama i radije izbegava ozbiljnu priču. Sve su to znakovi nezrelosti, o kojima treba što pre razgovarati. Ako ni tada ne učini baš ništa po tom pitanju, možda je bolje da pronađete nekoga ko hoće.

Preljuba

U trenutku kad jedna strana to prizna, sve se menja. Neke se stvari čak i oproste, ali često se nikako ne mogu zaboraviti. Kada se prizna neverstvo, bude se osećanja ljutnje i stalne sumnje. S druge strane, kad se ne prizna, to može uzeti danak na nečijoj savesti, što često dovodi do velikih problema, a na kraju i raskida.

(Telegraf.rs / Index)