Sumnjala je da je muž vara, a kad je otkrila s kim, potpuno je poludela! (VIDEO)

Ova nesrećna žena dugo je sumnjala da je muž vara, a način na koji je otkrila da je to istina, šokiraće i vas kao što je i nju

Prevara u braku je jedan od najtežih životnih udaraca koji se nekome može dogoditi, a tak ako vas je partner prevario s nekim koga poznajete, bol je gotovo nepodnošljiv.

Kada je majka četvoro dece, Leana Bouren iz Eseksa, počela da sumnja da je njen suprug vara, slomilo joj se srce. No, šok je bio još veći kada je otkrila s kim je vara - s njenom mlađom sestrom Larisom.

Ljubavna afera otkrivena je pre otprilike tri godine, a da cela situacija bude još gora, Leanina mlađa sestra 2011. rodila je dete njenog muža, ali svima je govorila da ne zna ko je otac. Leana je u zajedničkoj televizijskoj ispovesti ispričala kako joj Larisa nije bila samo sestra, već i najbolja prijateljica.

- Sve bih učinila za nju - rekla je tada ona.

Sve se promenilo kada se Larisa, koja je sedam godina mlađa, uselila kod svoje sestre sa 17 godina.

- Imala sam 20 godina kada sam započela vezu sa Stivom. Jedne noći bila sam napolju i malo više sam popila. Kad sam se vratila, naletela sam na njega i počeli smo da se ljubimo. Sledećeg jutra, kad sam se probudila, pomislila sam "šta sam to učinila". Iskreno, ne znam zašto sam nastavila s tim. Nakon nekoliko meseci počela sam da se zaljubljujem u njega – ispričala je Larisa.

Kada je Leana primetila da njen suprug provodi mnogo vremena s njenom sestrom, počela je da bude sumnjičava, ali imala je poverenja u nju pa im nije ništa rekla. Nakon nekoliko meseci Larisa je ostala trudna, a svima je rekla da ne zna ko je otac.

- Ona nikada nije imala dečka, a ako je i imala, ja ga nisam upoznala. Samo mi je jednog dana, kad sam došla s posla, rekla da je trudna. Larisa i Stiv su bili zaista srećni zbog toga. Bila sam zabrinuta, osećala sam se kao da ću poludeti - ispričala je Leana i dodala kako joj je bila sumnjiva reakcija sestre i muža na vest o trudnoći.

Ipak, odbacila je svoje sumnje i ostala je uz svoju sestru i pomogla joj s trudnoćom. Bila je sigurna da je sestra ljubavnica njenog muža čim je videla njeno novorođenče.

- Iako sam već tada bila sumnjala, čim sam videla dete, znala sam jer ne samo da je ličilo na Stiva, već je ličilo i na moju decu kad su bila bebe. Bilo je previše slučajnosti. Istrčala sam iz prostorije i naletela na prijateljicu. Rekla sam: "To je Stivovo dete" - priča potresena Leana.

Larisa je sve poricala i nakon porođaja se iselila iz kuće svoje sestre. Ali, griža savesti je bila prejaka pa je sve priznala svojoj majci putem poruke. Majka je nakon toga odmah nazvala Leanu i rekla joj da su njene sumnje bile tačne. Kada se sve saznalo, Stiv se iselio od starije sestre i uselio kod mlađe.

- Bila je to noćna mora. Poslala sam joj neke gadne poruke, nazvala sam je svim mogućim imenima, kao što bi, verujem, mnogi na mom mestu - ispričala je prevarena sestra u televizijskoj emisiji.

Nakon više od tri godine dve sestre još uvek ne razgovaraju.

(Telegraf.rs / VečernjiList)