Mislite da dobro poznajete svoju devojku? E, pa varate se! Evo šta sve krije od vas

Žene i muškarci imaju različite strategije kad su veze u pitanju, a to se odnosi i na one stvari koje kriju od voljene osobe. Evo šta vam žene nikada neće otkriti

U poređenju sa muškarcima, žene su mnogo otvorenije i pričljivije. Međutim, nisu samo muškarci ti koji kriju neke stvari - žene su podjednako "krive". O sledećih šest tema retko koja žena će otvoreno pričati s partnerom. Evo o čemu je reč.

Preuzimanje inicijative

To je veoma važna stvar. Većina žena ne želi sama da se brine o svim stvarima i planiranju. Bilo da je u pitanju kupovina namirnica, spremanje večere ili planiranje godišnjeg odmora, većina žena želi (iako to ne naglašava) da muškarci, s vremena na vreme, preuzmu inicijativu.

Iznenađenja

Osmi mart, rođendan, dan zaljubljenih i godišnjica su dani kada se muškarci potrude i iznenade žene nekim prigodnim poklonom. Ali, šta je s ostalim danima u godini? Većina žena, ako ne i svaka, želi da je muškarac što češće iznenadi. Mali znaci pažnje ženi pomažu da se oseća voljeno, poštovano i poželjno.

Strah od drugih žena

Iako to skoro nikada neće otvoreno priznati, većina žena ima strah da će njenog muškarca privući neka druga žena. Za ženu koja istinski i bezuslovno voli svog muškarca nema ništa gore.

Iskrenost

Svaka žena i muškarac žele da njihov partner bude iskren i otvoren, bez obzira na sve. Niko ne voli da bude prevaren. Većina žena može da oprosti dosta stvari, ali ne i laži. Bez obzira na situaciju, žena želi da muškarac uvek bude iskren.

Govor tela

Većina žena poseduje i šesto čulo, pogotovo kada je reč o vezama. One uvek primete i analiziraju male detalje kod muškaraca, a to uključuje i njihov govor tela. Iako to neće reći, skoro svaka žena će primetiti iz ponašanja muškarca ako nešto nije u redu.

Prostor

Većina žena neće priznati da im je potreban prostor i vreme za njih same. One očekuju da to njihov partner sam shvati. Njima je u ovakvim situacijama potrebno razumevanje. Ženi je potreban predah od svakodnevnih obaveza i vreme koje će odvojiti samo na sebe.

(Telegraf.rs / MiniMagazin)