Seks-saveti za stidljive devojke!

Stidljive devojke često ne uživaju toliko u seksu samo zato što imaju problem da se izraze u krevetu. Svaka od vas ima seksualne fantazije koje predstavljaju preduslov za zadovoljstvo, ali samo ako ih realizujete u stvarnosti

Ako spadate među stidljive devojke sigurno vam nije lako da proživite seksualne fantazije o kojima maštate, nego se zadovoljavate bilo kakvim seksom, plašeći se da ne doživite nešto čega će vas biti sramota, posebno od svog momka.

Evo nekoliko saveta za vas:

Pošaljite mu mejlom seksi scenu iz filma

Bilo da ste gledali vašu omiljenu seriju ili film, pošaljite mu onu scenu koja vam je raspalila maštu. Biće mu jasno šta vam je na umu. Kada se budete videli, pitajte ga da li je pogledao snimak i kako mu se čini. Uvek možete da pogledate zajedno, podsetite se scena i...

Ostavite mu bezobrazne nagoveštaje

Surfavali ste netom i slučajno je ostao uključen prozor s bezobraznim savetima portala Telegraf.rs ili deo filma u kom se nešto "zanimljivo" događa - neće moći da odoli i ne pogleda šta je u pitanju. A kad mu proradi mašta u tom pravcu, vi nemorate da radite ništa, samo da navodite.

Podelite svoje fantazije

Ako se desilo da sanjate seksi snove, a još vam se i dopala akcija u njima, ne libite se da ispričate svom partneru šta ste sanjali. Ako usput i začinite detaljima koje biste želeli da doživite, vaš plan će uspeti.

Neka vaše ruke govore

Ponekad, najlakši način da kažete neke stvari je da ostavite vaše telo da samo govori. Seksualni terapeuti često ističu značaj dodira. Nežnim dodirima i "usmeravanjem" jasno ćete mu staviti do znanja šta želite, a nećete biti napadne.

(Telegraf.rs / MojPortal)