ZBOGOM TANGE: Ovo su najmanje ženske gaćice na svetu (FOTO)

Dizajneri veša otišli su toliko daleko u osmišljavanju gaćica koje se jedva naziru na odeći da su ovoga puta uspeli da naprave gotovo nevidljive i toliko male, da manje ne mogu biti

Ako ste zagovornik teorije da se donji veš ne nosi u grad već ostavlja kod kuće, ovo je pravi izum za vas. S obzirom da je više puta dokazano da hodanje bez gaćica, bilo u farmericama, bilo u haljinama, nije baš higijenski najbolje rešenje, štaviše, može da šteti vašem zdravlju, dizajneri su odlučili da stvore toliko male gaćice, da ih gotovo nećete ni osećati na sebi.

Tange su bile prvi pokušaj prikrivanja ružnog ocrtavanja gaćica na odeći, zbog čega su i postale omiljen komad donjeg veša ženama širom sveta. Nakon toga usledile su gaćice pod nazivom "invisible" koje se danas mogu naći u gotovo svim radnjama i koje su popularne zbog toga što kada ih nosite, izgledate kao da nemate ništa na sebi.

Ali sada su dizajneri otišli korak dalje i dizajnirali najmanje gaćice na svetu. Kompanija C-string dizajnirala ih je u svim bojama i veličinama i očekuje se da će žene širom sveta poludeti za ovim modelom.

Kako se vama dopadaju C-sting gaćice? Da li biste ih nosili?

(Telegraf.rs)