Četiri dobra razloga da ovo letovanje provedete zajedno

Letovanje je prava avantura koju svaki par prosto mora da doživi. Zato je pravo vreme da se uputite zajedno na neko egzotično mesto.

Ukoliko do sada niste doživeli čari zajedničkog letovanja sa svojom ljubavnom polovinom, nemate šta više da čekate. Vreme je da osmislite zajedničku avanturu i da se baš ovog leta zaputite na putovanje koje će ojačati i osvežiti vašu ljubav. Miris mora i so u kosi delovaće na vas poput afrodizijaka, a između ostalog tu je još nekoliko dobrih razloga zbog kojih ne treba da propustite ljubavni morski doživljaj.

Upoznajete se bolje

Jedno je biti u vezi u kojoj svako na kraju dana ode kući, a nešto sasvim drugo kada provodite zajedno 7 dana u komadu. Naučićete puno novih stvari jedno o drugom i osećati se zbliženo.

undefined

Zajedničkim snagama protiv stresa

Posao i obaveze uvek narušavaju sklad u vezi, ali ako zajedno otputujete, barem ćete na nekoliko dana zajedno biti u okruženju bez stresa. Najljepši trenuci u vezi su upravo ti, u kojima nema puno ometajućih faktora.

 

Seks, seks i samo seks

Na odmoru možete uzeti jedan dan samo za seks. To u normalnim okolnostima sigurno ne možete. Zato se prepustite razmenjivanju nežnosti i ne mislite ni na šta drugo do na toplinu partnerovog tela.

Bez spoljnih uticaja

Uvek se pitate kako biste funkcionisali da vas ne ometaju razne sitnice tokom dana? Sada to možete i da isprobate - ako isključite mobilne telefone i ignorišete sve obaveze koje vas čekaju kad se vratite. Odmorićete se kao nikad pre, a vaša će veza procvetati.

(Telegraf.rs)