Ova četiri poljupca morate da savladate!

U muško-ženskim odnosima i vezama sve počinje od ljubljenja, baš zato mu i morate dati poprilično veliki značaj

Možete li da zamislite vezu u kojoj nema ljubljenja? Taj slatki i intiman čin definitivno je jedna od bitnijih karika muško-ženskih odnosa, zbog čega i ima jako važnu ulogu u najpre muvanju, potom i održavanju veze, ali i ljubavi uopšte.

Bilo da ste čovek koji više ili manje voli da se ljubi, postoji nekoliko poljubaca koje morate da savladate za života jer se bez njih definitivno ne može normalno funkcionisati.

PRVI POLJUBAC

Onaj najslađi, ali i najnepraktičniji. Previše jezika, premalo jezika, različiti ritmovi... Ponekad upravo strah od toga da se ne uprska prvi poljubac stvara tremu koja može da uništi ceo trenutak. Naš savet - samo opušteno. Samo zato što se vama čini da nešto radite pogrešno, ne znači da je stvarno tako. Uz to, garantujemo da se i osoba s kojom se ljubite u tom trenutku oseća identično.

POLJUBAC U JAVNOSTI

Postoje parovi koji jednostavno ne znaju da se u javnosti ne mogu ljubiti kao što to rade u svoja četiri zida. Poljubac u javnosti može da bude strastven, ali ujedno i "ukusan" po tuđe ljudsko oko. U prevodu, ako slučajni prolaznici imaju osećaj da su upali u erotski film jer vide jezik na sve strane, radite to previše strastveno. Javni poljubac je ipak malo sramežljiviji od onog kod kuće.

POLJUBAC PRED RODITELJIMA

Ovde je manje definitivno više. Naravno da i vaši i njegovi roditelji znaju da se ljubite, ali to ne znači da moraju da prisustvuju desetominutnom žvaljenju punom strasti i uzdisaja. Pred roditeljima primenjujte minimalizam, ne zato što morate nešto da glumite, već zato što je to jednostavno pristojno.

MILIONITI POLJUBAC

Kada je par jako dugo zajedno, poljupci često padaju u drugi plan, što nikako nije dobro. Naravno da hiljaditi poljubac neće biti kao prvi, ali morate da zadržite naviku ljubljenja, jer poljupci zbližavaju ljude. Ako zaboravite da se ljubite, nestaće leptirići koje je uvek dobro imati u stomaku.

(Telegraf.rs/Index)