Da biste proveli noć u balonu, na udaljenoj plaži, potrebno je da platite "samo" 670 evra

Ovaj luksuzni smeštaj se nalazi na usamljenom mestu, na oko 1,5 kilometara dugoj plaži, daleko od gužve u hotelu. Prozirni balon u kome gosti mogu biti smešteni, izgleda kao da je sada dospeo iz naučno-fantastičnog filma

Foto: Pixabay.com

Ko kaže da je loše živeti u balonu? Ne samo da nije, već je to najnoviji trend u luksuznom turizmu.

Nešto drugačije u ponudu nudi hotel „Finolhu“ na Maldivima, idiličan boravak na plaži u nečemu što izgleda kao da je upravo stiglo iz neke savremene bajke.

Dobrodošli u "Beach bubble", impresivno mesto na tropskom ostrvu Baa Atoll na Maldivima.

Ovaj luksuzni smeštaj se nalazi na usamljenom mestu, na oko 1,5 kilometara dugoj plaži, daleko od gužve u hotelu. Prozirni balon u kome gosti mogu biti smešteni, izgleda kao da je sada dospeo iz naučno-fantastičnog filma.

Lični batler i kuvar garantuju da će gosti uživati u smeštaju sa pet zvezdica, uprkos vrlo jednostavnoj konstrukciji. Ovde je dostupan veliki krevet i fotelja, ali i muzički uređaj sa nekim starim hitovima.

Pored se nalazi i potpuno opremljeno kupatilo, ali u isto vreme balon nije lišen savremenih čuda tehnike, jer poseduje i klima uređaj i brzi internet.

Ovde gosti uživaju u noćnom nebu, zalasku sunca, daleko od svih.

Postoji mogućnost samo jednu noć da gosti borave u ovom čarobnom balonu, jer sutradan treba da dođu novi gosti.

A što se tiče samog hotela, u okviru koga se nalazi i ovaj magični balon, on poseduje 125 apartmana na vodi i plaži, te se smatra jednim od najboljih na Maldivima.

Da biste proveli noć u ovom balonu, odnosno period od zalaska do izlaska sunca, potrebno je da izdvojite 670 evra.

(Telegraf.rs)