Vinča izveo svoju baku Dušanku na pozornicu i rasplakao prepunu mts Dvoranu: Uživale i poznate ličnosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotovo dva sata, uz uvodnu asistenciju kolege Branka Krsmanovića, Vinča je zasmejavao odlično raspoloženu publiku

Foto: Velimir Crljić

Sa samo 28 godina, Goran Vinčić Vinča postao je najmlađi komičar koji je rasprodao koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i mts Dvoranu u Beogradu. Istovremeno je i jedni komičar iz Hrvatske koji je uspeo rasprodati nekadašnji Dom sindikata.

Gotovo dva sata, uz uvodnu asistenciju kolege Branka Krsmanovića, Vinča je zasmejavao odlično raspoloženu publiku i po prvi put u Beogradu predstavio novi materijal pod nazivom "Reci mi da se šališ". Publici je priredio i veliko iznenađenje kada je svoju baku Dušanku pozvao na pozornicu.

"Pre nekoliko godina obećao sam svojoj baki, ako ikada budem nastupao u MTS dvorani, da ću je izvesti na scenu. Došlo je vreme da održim obećanje" rekao je Vinča na kraju nastupa i doveo svoju baku Dušanku na scenu.

Publika nije krila oduševljenje, a ni suze. "Ovo je definitivno bio najemotivniji nastup u mojoj karijeri, hvala predivnoj publici koja me dočekala kao domaćeg komičara. Zauvek zahvalan za ovo predivno veče!".

Brojni posetioci iz prvih redova dobili su dozu humora na svoj račun, a u mts Dvorani su se zabavljala i neka poznata lica - glumac Bojan Dimitrijević, komičari Srđan Olman, Andrija Dabanović, Aleksandar Perišić, komičari i glumci - Kruševac Geto i brojni drugi.

(Telegraf.rs)