"U naredna 3 dana ja ću biti vladar ovog grada": Počela Nušićijada u Ivanjici

U naredna tri dana biće odigran veliki broj predstava za sve uzraste i upriličeni muzički koncerti mnogih domaćih i regionalnih zvezda

Ključevi grada predati su Branislavu Nušiću i on će biti prvi čovek Ivanjice naredna dva dana. U centru ove varošice počeo je još jedna manifestacija koja slavi kulturu, smeh i zabavu, a organizatori očekuju da će ova, 13. po redu Nušićijada u gradić na Moravici dovesti ljubitelje satire i ljude otvorenog srca.

- U naredna tri dana ja ću biti vladar ovog grada, a za to vreme ovde će biti samo smeha, dobre zabave i odličnog provoda. Drago mi je što ste me i ove godine izabrali da ja budem baš taj koji će biti glavni u vašem gradu pa makar i na dva dana. Kako sam čuo da počinje rekonstricija zgrade opštine za dosadašnjeg predsednika imam prigodan poklon - šlem i građevisnko odelo - rekao je uz prepoznatljiv humor Milan Milosavljevic, glumac u ulozi slavnog pisca Branislava Nušića, prenosi RINA.

Organizatori su se i ove godine potrudili da bogatim sadržajem privuku veliki broj posetilaca, biće odigran veliki broj predstava za sve uzraste i upriličeni muzički koncerti mnogih domaćih i regionalnih zvezda.

Ovaj festival bavi se promocijom Ivanjice širom zemlje, i upućuvanjem ljudi na lep ukus i dobro vaspitanje.

- Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji ove manifestacije od izuzetnog značaja za opštinu Ivanjica. Mislim da smo zajedno uspeli da i ove godine Ivanjicu u tri dana pretvorimo u zasigurno najzanimljiviju varošicu u Srbiji koja odiše humorom - rekao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Ovaj manifestacija dobitnik je najviših priznanja u zemlji, a njeni pokrovitelji ove godine su opština Ivanjica, TO Ivanjica i Dom kulture Ivanjica, a slogan pod kojim se održava je "Više od festivala"

Video: Džesiju Ajzenbergu Srce Sarajeva: Holivudski glumac ispričao kako je završio u srpskoj seriji

(Telegraf.rs)