"Muškarci, kada je u pitanju žena, su obično luzeri. Ja to priznajem kao balkanski alfa mužjak"

Irfan Mensur je u "Beogradskoj hronici" najavio predstavu "Noć u kući gospodina Kolaka", u kojoj glumi sa Bodom Ninkovićem i Vladimirom Kerkezom

Printskrin: RTS

Irfana Mensura, Vladimira Kerkeza i Slobodana Bodu Ninkovića gledaćemo u predstavi "Noć u kući gospodina Kolaka". Pozorišni komad je rađen prema tekstu Vladimira Đorđevića i govori o tri antiheroja posle kojeg muškarcima nije udobno, a ženama je – sve jasno, piše RTS.

Gostujući u emisiji "Beogradska hronika" glumac Irfan Mensur je govorio o ovoj predstavi

- Muškarci, kada je u pitanju žena, su obično luzeri. Ja to priznajem kao balkanski alfa mužjak. Sada će me svi balkanski alfa mužjaci mrzeti. Mi jesmo luzeri u ovoj predstavi, zato što se sve radi oko jedne žene, sve se čini zbog jedne žene, to je moja ćerka koja se ne pojavljuje na sceni. Ona je vrlo popularna pop-pevačica, i imala je muža koji je od nje bio stariji 30 godina, da izvinete, to je Boda Ninković, i ima trenutno jednog čoveka s kojim živi i kojeg je isto šutnula jer joj ne treba… Shvatila je da nije njen nivo, to je Vladimir Kerkez, i ostaje otac. Ja sam taj Kolak, kojeg je takođe šutnula - rekla je Mensur.

Glumac je naveo da misli da su žene te koje "biraju naše živote, i koje upravljaju našim životima".

- Ovo ja ne govorim da bih se sad udvarao ženama koje ovo slušaju, ili da bi me mrzeli svi muškarci koji slušaju – neki će priznati da je tako - rekao je Mensur.

Predstava "Noć u kući gospodina Kolaka" je 11. maja, u Svilajncu, potom, 12. maja u Aranđelovcu i Sremskoj Mitrovici. U Beogradu, u Akademiji 28, predstava je na programu 15. maja.

(Telegraf.rs)