Joker Out objavio video spot za hit singl "Bluza", a u spotu glume i momci iz Buč Kesidi

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Promo/ Vita Orahek

Pesma "Bluza", koja je u septembru zaživela kao službeni singl sa predstojećeg albuma "Souvenir Pop" grupe Joker Out, sada ima i svoj video spot!

-Prvi put smo snimali spot i razbijali po lokalu, prvi put smo se tukli i prvi put smo svirali instrumente koje inače ne sviramo - komentarisali su momci iz benda. Pesma "Bluza", koja na streaming platformama broji pola miliona slušanja, osvojila je i regionalne radio stanice i doprinela da se ulaznice za jesenju regionalnu turneju Album Release Tour vrlo brzo rasprodaju.

Ovaj put se petorka našla u ulozi kafanskih muzičara, gde pevačeve oči zapaze, nažalost, već zauzetu lepu gospođicu. Situacija se zaoštrava kad sve to primeti njen momak i nastane opšta tučnjava. Filmski vrtlog emocija ne štedi ni instrumente, pa čak ni violina nije pošteđena!

Dinamičnoj priči spota posebnu čar daju glumica Saša Pavlin Stošić i duo Buč Kesidi. Joker Out i duo iz Pančeva već godinama povezuje pravo prijateljstvo.

Foto: Promo/ Vita Orahek

-Vrhunski bend koji nam se svima urezao u pamćenje prije nekoliko godina, kad smo čuli album Euforija. Brzo smo shvatili da ih, osim sjajnih glazbenih sposobnosti, krasi i izuzetna ljudskost, zato nam je čast što su nam se pridružili u videu i obogatili naše prijateljstvo – romantično su izjavili momci iz Joker Outa.

Režiju videospota po dvanaesti put zaredom potpisuje Mark Pirc iz produkcije Studio 7, a ovaj put u saradnji s Andražem Drobničem (Karlo Kirri).

Treći studijski album "Souvenir Pop" biće objavljen 15. novembra, a bend će ga promovisati na jesenjoj regionalnoj turneji "Album Release Tour", koja prolazi kroz Ljubljanu (22. i 23. novembar), Novi Sad (26. novembar), Beograd (27. novembar), Skoplje (1. decembar), Zagreb (3. decembar), Maribor (6. decembar) i Beč (9. decembar).

Karte za beogradski koncert su rasprodate u jednom danu, a mali broj karata za koncert u novosadskoj SKCNS Fabrika, koji će biti održan 26. novembra, mogu se kupiti preko gigstix.rs.

(Telegraf.rs/PR)