Bejbi Lazanja u Beogradu: "Ovo je Njujork Balkana. Imam osećaj da će ovo biti jedan od najboljih koncerata"

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: F.S./ATAImages

Muzičar Bejbi Lazanja izjavio je da očekuje da će nakon prvog 27. septembra rasprodati i svoj drugi koncert 28. septembra u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda (DOB).

"Ovo je Njujork Balkana. Neverovatno. Imam osećaj da će Beograd biti jedan od najboljih koncerata. Na našem govornom području bude najluđe, osim Poljske", rekao je Bejbi Lazanja, čije je pravo ime Marko Purišić, na konferenciji za novinare.

Video: Bejbi Lazanja: Imam osećaj da će Beograd biti jedan od najboljih koncerata

Predstavnik Hrvatske na nedavnoj "Pesmi Evrovizije" sa hitom "Rim Tim Tagi Dim", Bejbi Lazanja je rekao da više voli "manje klubove, jer kad nastupaš na Egzitu (Exit) ne vidiš prvi red".

Na beogradskim koncertima, gde su mu predgrupa alternativci Monohrom, Bejbi Lazanja će izvesti ceo, još uvek neobjavljeni album, ali je najavio i da će imati neke posebne uvode za pesme, koje su napravili posebno za ovu priliku, kao što su solaže bubnjeva.

Bejbi Lazanja je naveo da je nedavno pred njegov nastup u Beču bio red ispred kluba, i da mu i dalje nije jasno zašto je prodao "toliko karata u Beogradu ili bilo gde drugde".

"Ja sam i dalje samo neki klinac iz Umaga. Ne osećam se ni kao deo estradnog sistema", rekao je muzičar, navevši da mu je od trenutne popularnosti i koncerata "najveća korist što možeš vodu i struju platiti", naveo je muzičar.

Video: Bejbi Lazanja: I dalje sam samo klinac iz Umaga, bitno mi da imam za vodu i struju

Prema njegovim rečima, očekuju ga i nastupi u Milanu i Splitu, a za sledeću godinu već ima zakazanih dvadesetak koncerata u isto toliko zemalja.

(Telegraf.rs/Tanjug)