Lejdi Gaga snimila spot u Luvru

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Printskrin: Youtube/Musée du Louvre

Publika širom sveta imaće uskoro priliku da vidi nastavak filma "Džoker", koji nosi naziv "Džoker: Ludilo u dvoje". Pored Hoakina Finiksa, u ovom ostvarenju igra i Lejdi Gaga. Poznata pevačica je za potrebe ovog filma snimila spot, i to u čuvenom muzeju Luvr u Parizu.

"Džoker: Ludilo u dvoje" biće pretpremijerno prikazan u Srbiji u sredu 2. oktobra u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, a posebno iznenađenje za obožavaoce je Joker Night: projekcija filmova „Džoker“ i „Džoker: Ludilo u dvoje“ u Beogradu i Novom Sadu! Uz kupljenu kartu dobija se na poklon originalan poster iz filma, do isteka zaliha, a projekcija kreće u 18 sati.

Publiku očekuje Hoakin Finiks u ulozi Artura Fleka zvanog Džoker i čuvena Lejdi Gaga kao Harli Kvin u glamuroznom ludilu i nastavku kultnog psihološkog trilera iz 2019. Scenario su ponovo napisali Tod Filips i Skot Silver, koji su takođe radili na originalnom filmu. U nastavku će publika ponovo gledati Zazi Bitc kao Sofi Damond, kao i Šeron Vošington i Lija Gila. Ali uz Lejdi Gagu tu su i neka nova lica, koja će tumačiti Brendan Glison, Ketrin Kiner, Hari Lavtei, Stiv Kugan i mnogi drugi.

U filmu „Džoker: Ludilo u dvoje“ (distribucija Blitz Film) Artur Flek je institucionalizovan u Arkamu, čekajući suđenje za svoje zločine koje je počinio kao Džoker. Dok se bori sa svojim dvojnim identitetom, Artur ne samo da nailazi na pravu ljubav, već i pronalazi muziku koja je oduvek bila u njemu.

Ovaj film je već dobio nagradu za najbolju muziku (najbolji saundtrek) na Filmskom festivalu u Veneciji, a takođe je bio u nominaciji za najbolji film. Zanimljivo je da je ovo prvi filmski nastavak Hoakina Feniksa u njegovoj celoj karijeri. Kako i ne kad je kao rođen za ovu ulogu, što možete potvrditi odlaskom u bioskop već od 2. oktobra.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)