Deca iz vode sa Žikom Todorovićem koncertom obeležava se 66 godina od rođenja Milana Mladenovića

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Goranka Matić

Deca iz vode sa Žikom Todorovićem i gostima koncertom u Zappa bazi u subotu, 21. septembra obeležavaju 66. godišnjicu rođenja Milana Mladenovića

Milan Mladenović muzičar, pesnik i umetnik je rođen 21. septembra 1958 godine u Zagrebu a iza sebe je ostavio veliko nasleđe u vidu pesama koje je stvarao u životu a koje se i dalje rado slušaju i izvode. Povodom 66. godišnjice od Milanovog rođenja udruženje „Deca iz vode“ organizuje koncert sećanja na njega u Beogradu u klubu Zappa Baza. Specijalni gost biće Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar EKV-a u periodu kada su bili najpopularniji. Saradnja Dece iz vode sa Žikom već postaje tradicionalna i sa njim su i poslednjih godinu dana u tri navrata rasprodali beogradske koncerte. Ovo će biti nova prilika da ga fanovi EKV mogu videti za bubnjevima uživo i s obzirom da se za koncerte sa njim traži karta više samo prisustvo se može smatrati malom privilegijom.

Koncerti Dece iz vode traju oko 3 sata i svaki je jedinstven i po programu i po gostima a tako će biti i ovog puta. Uvodnu reč kao i uvek daće Aleksandar Šarčević, osnivač udruženja ljubitelja i poštovalaca Milana Mladenovića i grupe EKV gde će sa gostom iznenađenja evocirati uspomene na period početka Milanovog stvaralaštva, a publika će moći ekskluzivno da čuje neke pesme koje su nastale pre perioda Šarla Akrobate i Katarine II. Pored toga bend će odsvirati presek celog EKV opusa i izvoditi najbolje pesme i najveće hitove sa svih albuma.

Deca iz vode poručuju da su koncerti sa Žikom emotivni i energični a atmosfera u publici po pravilu euforična, dok Žika poziva sve fanove EKV-a na novo i lepo druženje uz par noviteta u njegovom nastupu:

Sva tri prethodna koncerta u Zappa Bazi su bila rasprodata i pre dana održavanja pa se tako očekuje i za ovaj, pa je preporuka organizatora da se karte obezbede na vreme.

Ulaznice su u pretprodaji u Zappa Baru (Kralja Petra 41) po ceni od 1500 din, na Ticketvision prodajnim mestima kao i online preko sistema tickets.rs po ceni od 1700 din.

link za online kupovinu karata:

https://tickets.rs/event/ekv_tribute_band_project_deca_iz_vode_zika_13956

Ako ih ostane, na ulazu će cena karte biti 2000 din. Deo prihoda od ulaznica udruženje će donirati Zadužbini Milan Mladenović u cilju podrške njihovim aktivnostima.

Ulaz je predviđen od 20h a početak programa u 21h. Nakon koncerta biće organizovan i afterparty uz pesme ex-yu novog talasa.

(Telegraf.rs)