"Pijani turisti, bakljade... Koliko bi, da se pitao Oliver, ovo sve njemu bilo super"

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koncert u čast velikog Olivera ili obesno feštanje na račun Oliverove smrti?", pita se bivša voditeljka Ecija Belošević

Printskrin: Tiktok/morotvanski.nikoleta

Bivša voditeljka Ecija Belošević osvrnula se nedavno na manifestaciju "Trag u beskraju" u čast Olivera Dragojevića, koja se održava svake godine u Vela Luci

"Baš me zanima koliko bi, da se pitao Oliver, ovo sve njemu bilo super. Pijani turisti, bakljade, razglasi i probe usred noći, barikade po čitavoj Luci, privatni interesi itd. itd. Koncert u čast velikog Olivera ili obesno feštanje na račun Oliverove smrti?", pitala se Ecija Belošević, koja inače godinama letuje u Vela Luci, prenosi 24sata.hr.

Te njene reči kritikovao je Oliverov dugogodišnji prijatelj Brico.

"To su takve pi*darije, odma grube reči počnem… To pojedinci napišu samo da budu u centru pažnje i imaju više tih pregleda ili čega li već... Ja vam se u to puno ne razumem. Čuo sam za tu malu Eciju šta je napisala. To vam je jedna mala nesretnica, ma šta će ona da napiše. Dođe tu jednom leti, ne poznaje nikoga u Luci. I sad ide takve budalaštine da piše! Nikako se ne slažem s njom, ma ne želim da je više uopšte komentarišem, samo ću se naljutiti", rekao je Brico za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, danas, 29. jula, kada je godišnjica smrti Olivera Dragojevića, u Vela Luci će biti održan koncert u njegovu čast, gde će nastupiti Jelena Rozga, Ante Gelo i drugi.

Podsetimo se kako je bilo prošle godine:

(Telegraf.rs)