Prvo veče festivala "Jazz in the Garden" obeležio nastup Rambo Amadeusa

M. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Koncert je počeo numerom "O kako je teško biti car", dok su brojni posetioci uživali u muzičkom stend ap-u svojstvenom ovom izvođaču

Prvo veče festivala posvećenog džez muzici "Jazz in the Garden" obeležio je poslednji nastup za večeras, koncert Rambo Amadeusa i njegov Organic Trio sa specijalnom gošćom, pevačicicom Albom Nacinovich u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u Beogradu.

Koncert je počeo numerom "O kako je teško biti car", dok su brojni posetioci uživali u muzičkom stend ap-u svojstvenom ovom izvođaču.

U pratnji multiinstrumentalistkinje iz Rijeke Albe Nacinović nizale su se numere "Ljubičica", "Maroko zemljo obećana", "Leptir u oluji", "Bolje jedno vruće pivo nego čet'ri ladna", "Big Bang", "Fela Kuti, druže stari" i druge.

U autentičnom ambijentu muzička ekipa se poigravala svojim opusom prenoseći džez fuziju na posetioce festivala.

Ljubitelji i poštovaoci džeza uživali su u koncertu izvođača i svaku pesmu nagradili ovacijama i aplauzom.

Sutra, u okviru glavnog programa, nastupa Vlatko Stefanovski i Vasil Hadžimanov sa Dean Bowman-om, a nastupiće i Miloš Čolović Sextet, Schime, Katarina Kochetova Quartet, Ivan Radivojević i No room for Squares i drugi.

Festival su danas otvorili nastupi Benda Irine Pavlović, Max Kochetov Quintet, The Gospel Kids dečijeg hora, Herb Hunters i drugih u okviru tri bine - Main Stage, Garden Stage i Stage One.

I sutra, program festivala trajaće od 16 do 23 časa, a ulaz za decu do 12 godina je besplatan.

(Telegraf.rs/Tanjug)