Rod Stjuart obećao puno zabave na beogradskom koncertu 17. maja

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Koncert će biti održan u Beogradskoj areni

Foto: Penny Lancaster

Premda je možda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stjuart (Rod Stewart) je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima, retkim jedinkama koje su i nakon četrdeset, pedeset godina karijere u stanju odraditi kvalitetan show.

Jedan takav šou očekuje nam za manje od mesec dana tačnije 17.maja u Beogradskoj Areni.

Obećava puno zabave, sve svoje hitove, seksi show i puno boja. Kao pasionirani fudbaler, na koncertima ima naviku šutirati fudbasku loptu u publiku: "Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi o osiguranju. Ponekad ih i cure iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno."

Nostalgična publika koja je odrastala i verovatno najbolje trenutke svojih života proživeće uz njegove hitove, jedva čeka da Rod po prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene hitove kao što su "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It" ili "You're In My Heart"….

Foto: Penny Lancaster

I ako ima 80 godina i dalje je živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas i dalje je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž. On jako naporno radim kako bih ostao u formi. Vežba tri do četiri puta nedeljno i ceo sam život igra fudbal.

-Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi." -izjavio je Rod

Uprskos godinama, pevač legendarne grive i karakterističnog hrapavog glasa i dalje voli tresti bokovima i pevati poznate hitove koje ćemo napokon moći čuti uživo u Beogradu.

-"Probao sam mnoge druge frizure, ali jednostavno nije išlo", komentirao je svojedobno svoju legendarnu frizuru.

Poznato je Rod do sada prodao više od 250 miliona albuma širom svet. "Sada sam u godinama u kojima mogu pevati o čemu god poželim. Što sam stariji, tvoje srce više postaje kao otvorena knjiga", izjavio je prije mnogo godina. Stewarta svakako vredi doživeti uživo, a to će biti moguće 17.maja u Beogradskoj Areni, kada će prvi put gostovati u Srbiji.

Ulaznice su u prodaji na www.tickets.rs.

(Telegraf.rs)