BitefArtCafe slavi svoj 22. rođendan uz koncerte Parnog Valjka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proslava će se odvijati u dve etape, simbolično, uz dva koncertna dana i dva dana posvećena noćnom provodu, uz najbolje kaver bendove

Foto: Domagoj Kunić

Jedan od najcenjenijih beogradskih klubova sa tradicijom najbolje žive muzike, BitefArtCafe, proslaviće svoj 22. rođendan uz bogat muzički program.

Proslava će se odvijati u dve etape, simbolično, uz dva koncertna dana i dva dana posvećena noćnom provodu, uz najbolje kaver bendove.

Svoju vernu publiku, BitefArtCafe će obradovati ekskluzivnim povratkom kultnog benda Parni Valjak, koji će održati dva koncerta 8. i 9. novembra (u BitefArtCafe-u). Po prvi put Beograđani će imati priliku da dožive energiju mladog pevača Igora Drvenkara, doslednog naslednika legendarnog Akija Rahimovskog.

U drugoj etapi ovog rođendanskog vikenda, publika će uživati u nastupima bendova Girls, Boys and toys i Lezz Go, a posetioce očekuju četiri dana puna muzike i emocija.

Parni Valjak, nakon četiri godine, stiže u glavni grad Srbije gde će održati dva koncerta, 8. i 9. novembra, a BitefArtCafe biće domaćin jednom od najvećih bendova sa ovih prostora.

Članovi benda Parni Valjak povodom povratka u Beograd:

“S obzirom na odluku da izvrtimo klupske pozornice, stižemo i u Beograd!! Jednako smo uzbuđeni kao da je u pitanju Arena, ako ne i više od toga. Vidimo se u BitefArtCafe-u!” poručuju članovi benda i ističu kako s nestrpljenjem iščekuju nastup pred publikom u Beogradu, gde su uvek bili dočekani na najlepši način. “Bez svirke gubimo svoj smisao” ističu, a svoju energiju i srž delovanja nastavljaju da dele upravo sa mesta gde se najugodnije osećaju - na bini.

Beogradska publika uživaće uz odabran kocertni repertoar koji čine evergreen hitovi “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, ali i novi autorski singlovi “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars”.

U petak i subotu, 10. i 11. novembra nastupiće najtraženiji kaver bendovi, Girls, Boys & Toys i Lezz Go, čiji se repertoar proteže od legendarnih do onih najnovijih pop, rock, house, r’n’b i disco dance hitova.

Predstavnici kluba vas pozivaju na četvorodnevnu proslavu jer se i ove sezone, u BitefArtCafe klubu, MUZIKA SLUŠA UŽIVO.

Ulaznice za koncert Parnog valjka dostupne su na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online putem linka https://tickets.rs/tour/parni_valjak_1095

(Telegraf.rs)