Poslušajte kako 10-godišnja Zoi praši Sliknotovu pesmu "The Heretic Anthem"

Njen nastup otvorila je četvorogodišnja Laura i to odbrojavanjem 8-7-6-6-6-5-4-3-2-1

Printskrin: YT/O'Keefe Music Foundation

Desetogodišnja Zoi Franziska kanališe svog unutrašnjeg Korija Tejlora na novoj obradi Slipknotove pesme „The Heretic Anthem“, u produkciji O’Кeefe muzičke fondacije.

Njen nastup otvorila je četvorogodišnja Laura i to odbrojavanjem 8-7-6-6-6-5-4-3-2-1, da bi zatim Zoi i njen prateći bend - uzrasta od sedam do 17 godina - isporučili svoju interpretaciju klasične pesme sa Slipknotovog albuma "Iowa" iz 2001.

U nekim od prethodnih nastupa koje je producirala O’Кeefe Music Foundation, pevači obično imaju slatke dečje glasove nasuprot teškim instrumentalima, ali Zoein vokal je metal do kostiju. Videti je kako vrišti: „If you’re 555, then I’m 666“, pravi je prizor.

U međuvremenu, 12-godišnji Кsander Markevič ga apsolutno ubija na gitari dok svira solo dva minuta.

Prethodni video O’Кeefe Music Foundation u kojem Zoi peva Кornovu pesmu „Freak on a Leash“ već je prikupio skoro 4 miliona pregleda na Jutjubu. Prošle godine smo videli obradu Slipknot-ove pesme „Wait and Bleed” na kojoj je prednjačio devetogodišnji dečak po imenu Čejs, koji se može pohvaliti muzičkim spotom sa impresivnom produkcijskom vrednošću.

Poslušajte:

(Telegraf.rs)