Legendarni Andre Rieu se publici obratio na srpskom pred koncert u Beogradu

Slavni muzičar je najavio spektakl pred beogradskom publikom

Legendarni violinista i dirigent Andre Rieu ponovo dolazi u Beograd, a kao što je poznato, održaće koncert 24. novembra u Štark Areni. Pred beogradski spektakl, slavni muzičar je obratio publici, jednim delom i na srpskom jeziku.

- Zdravo, moji dragi prijatelji - rekao je Rieu na srpskom, pa se prebacio na engleski:

- Moj orkestar i ja se radujemo dolasku u vašu divnu zemlju. Radujem se što ću provesti vreme sa vama koje nikada nećemo zaboraviti. Ne mogu da dočekam da vas vidim kako plešete, pevate, smejete se, ljubite... Nadam se da ću vas videti sve u Štark Areni u Beogradu 24. novembra. Mnogo ljubavi - rekao je violinista, a video poruku možete pogledate na početku teksta.

Beogradska publika će tako nakon emotivnog koncerta 2019. godine ponovo imati prilike da uživa u velikom scenskom i muzičkom spektaklu.

Ono što može da se očekuje za manje od deset dana u Areni, tačnije 24.novembra, su klasični valceri, operske arije, songovi iz popularnih filmova i obrađene pop melodije u novom, klasičnom aranžmanu.

Uz pozdrave publici na srpskom jeziku i izvođenje numere "Tamo daleko", Andre Rieu sigurno priprema i mnogo drugih iznenađenja.

- Uvek se trudim da to bude mala tajna, ali ljudi u beogradskoj Areni treba da znaju da će veče biti fantastično. Izvešćemo mnogo lepih i prikladnih melodija, divnih valcera i poznatih arija iz mjuzikala i opere. Na sceni ću biti sa Platinskim tenorima, kao i nekoliko soprana sa međunarodnim imenom i slavom - rekao je Rieu.

Andre Rieu - "Tamo daleko":

(Telegraf.rs)