Nik Karter iz Bekstrit bojsa oglasio se nakon smrti brata Erona (34): "Nadao sam se da će na kraju naći pomoć"

Nik je na Instagramu napisao da mu je "srce slomljeno"

Foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nik Karter (42), član nekadašnje popularne grupe Bekstrit bojs, oglasio se nakon smrti svog mlađeg brata Erona Kartera koji je juče pronađen mrtav u kadi u svojoj kući u Kaliforniji.

- Trenutno je zaista loš trenutak da pokušavamo da shvatimo šta se dogodilo i šta je bio uzrok tome - rekao je predstavnik pevačevog tima novinskoj agenciji PA.

- Uznemireni smo kao i svi i nadamo se da fanovi mogu da pošalju svoje molitve njegovoj porodici - dodaje se.

Nik je na Instagramu napisao da mu je "srce slomljeno".

- Iako smo moj brat i ja imali komplikovanu vezu, moja ljubav prema njemu nikada nije izbledela. Uvek sam se nadao da će on nekako, jednog dana poželeti da ide zdravim putem i da na kraju nađe pomoć koja mu je tako očajnički potrebna. Ponekad želimo da nekoga ili nešto okrivimo za gubitak - naveo je.

- Ali istina je da su zavisnost i mentalna bolest pravi negativac ovde. Nedostajaće mi moj brat više nego što će iko ikada znati. Volim te Chizz - dodao je.

- Sada imaš priliku da konačno imaš mir koji nikada ne bi mogao naći ovde na zemlji. Bože, molim te, čuvaj mog mlađeg brata.

Prema TMZ-u, Eronovo telo je pronađeno u njegovoj kadi, a policija je u subotu u 11 sati ujutru primila poziv hitne pomoći da se muškarac udavio u kadi.

Izvestili su da su detektivi za ubistva "poslati na lice mesta, ali nemaju informacije ili dokaze o kriminalnim radnjama".

Eron je bio u centru pažnje nakon što je nastupao za bend svog brata tokom njihove turneje 1997. godine.

Takođe je podržavao Britni Spirs kada je bio mlađi, a prvi ugovor je dobio kada je imao samo devet godina. Kasnije je objavio svoj istoimeni album Aaron Carter, koji je dostigao zlatni status.

Eronova poslednja objava na Instagramu bila je njegova najnovija pesma na kojoj je sarađivao sa Mikom Garsijom. Na Garsijinom najnovijem Instagram storiju vidi se kako gleda u svoj telefon sa šokiranim izrazom lica.

- To nije stvarno brate, to nije stvarno - ponovio je.

Eron je postao otac u novembru prošle godine. Međutim, on i devojka Melani Martin su se rastali samo dva dana nakon što su dočekali sina Prinsa.

Otvoreno je govorio o svojim bitkama sa zloupotrebom supstanci i svom mentalnom zdravlju. Pojavio se u emisiji The Doctors, gde je govorio o pilulama koje je uzimao.

U strimu uživo na društvenim mrežama pre nekoliko meseci, rekao je da nije ponovo oboleo, već da se prijavljuje na rehabilitaciju kako bi mu to pomoglo da se izbori.

Video: Kompleks u kom je ubijen član Migosa: Reper Tejkof upucan u kuglani

(Telegraf.rs)