"Sava river fest" u subotu, 16. jula: Očekuje nas dobra zabava i kvalitetan rokenrol zvuk

Muzički program počinje od 20 čas

Foto: Promo

Na fudbalskom stadionu FK „Borac“ u Ostružnici, u subotu 16. jula, održaće se „Sava river fest“, tradicionalna manifestacija koja već 8. godinu zaredom okuplja ljubitelje kvalitetnog rok zvuka i dobre

zabave.

Program počinje od 17 časova, kada će mališani, članovi karate kluba na javnom treningu pokazati svoje umeće, a biće održan i javni čas samoodbrane za dame, kojim će upravljati Dejan Ilić, osnivač i instruktor programa vežbanja „Razvoj pokreta“.

Muzički program počinje od 20 čas, nastupom dečijeg rok hora i orkestra „ Rok cirkus“. Posle njih će se na scenu popeti „Fajront bend“, iz Ostružnice, koji će posetioce zabavljati domaćim rok hitovima sve do 22:30 . Tada na scenu stupa glavna grupa, „Rock ko fol“.

- Manifestacija je nastala sasvim slučajno, kada se jedna privatna proslava rođendana 2014. godine pretvorila u neverovatnu žurku. Narednih godina čitavu ideju smo podizali na viši nivo, a sve sa ciljem da se dobro zabavimo i rashladimo tokom vrelih letnjih dana. Od prosle godine uvršteni smo u zvanični javni događaj TOS uz podršku Opštine Čukarica, tako da – rekao je Slobodan Đuknić, organizator festivala.

Foto: Promo

Ulaznice za ovu rok žurku na otvorenom mogu se kupiti na licu mesta, po simboličnoj ceni od 300 dinara, a deo novca od prodaje biće preusmeren za opstanak FK Borac.

(Telegraf.rs)