Grupa Wham!, u kojoj je pevao Džordž Majkl, dobija dokumentarac na Netfliksu

- Tim Netfliksa je iskoristio priliku da snimi ovaj film - navodi izvor

Foto: Profimeida/Phil Loftus/Capital pictures

Grupa Wham!, koju su činili Džordž Majkl i Endru Ridžli, dobiće dokumentarni film koji će biti strimovan na platformi Netfliks. Kako navodi britanski "Metro", dokumentarac će fanovima pružiti intiman pogled iza scene i prikazati uspone i padove poznatog sastava.

Iza ovog projekta stajaće Endru Ridžli.

- Tim Netfliksa je iskoristio priliku da snimi ovaj film. Priča je neverovatna i ko može bolje da ponudi uvid od Endrua - navodi izvor i dodaje:

- To je zaista uzbudljiv projekat i oni ulažu mnogo sredstava u njega. Endru je takođe veoma zainteresovan za priliku da se osvrne na svoje godine sa Džordžom u bendu – iako će mu to, naravno, biti gorko-slatko (iskustvo) - navodi ovaj neimenovani sagovornik.

Grupa Wham! je postojala pet godina, od 1981. do 1986. Činili su Džordž Majkl i Endru Ridžli. Tokom ovog perioda objavili su brojne hitove kao što su "Last Christmass", "Careless Whisper", "Club Tropicana", "Freedom", "Wake Me Up Before You Go-Go", "Everything She Wants", "The Edge of Heavan", "Wham Rap" i ostale.

Inače. vest dolazi uoči objavljivanja dokumentarnog filma "George Michael: Freedom Uncut", koji će biti prikazan premijerno 22. juna, a u pitanju je proširena verzije dokumentarca iz 2017. godine o karijeri Džordža Majkla.

(Telegraf.rs)