Telegraf na koncertu Maneskina u Veroni: Veliki povratak posle uspeha u SAD, u Areni ludnica

Ludnica i na bini i među publikom

Vrisak od preko 12 hiljada u Areni Verona dočekao je sinoć povratak Maneskina u Italiju, posle prošlogodišnjih uspeha u Italiji i inostranstvu. Koncertu je prisustvovala i ekipa Telegrafa.

- Šta da radimo, da počinjemo - pitao je Damiano publiku i odmah počeo da "napada" sa "Zitti e Buoni", hitom koji je bendu prvo doneo pobedu na festivalu u Sanremu, a potom i onim na Evroviziji i obeležio početak njihovog svetskog uspeha.

Foto: Nebojša Korać

Tako je počeo dugo očekivani koncert Maneskina u Areni u Veroni, koji je, međutim, već bio u jedku nekoliko sati ranije, sa dugim redovima na Piazza Bra za ulazak u Arenu u kojoj su Maneskin nastupili po prvi put sinoć.

Nakon "Zitti e Buoni" nizali su se hitovi "In nome del padre", "Mammamia" i "Chosen", a potom i "Beggin" koja je postigla ogroman uspeh u svetu.

- Srećni smo što smo se vratili, a koliko vas ima? Da li smo vam nedostajali dok smo bili u Americi i pisali sjajne pesme - pitao je oduševljenu publiku Damialno i ona je na svako njegovo pitanje i zapovest odgovarala sa rastućim entuzijazmom.

Podsetimo, bend je nedavno imao i dupli nastup na festivalu Coachella.

Foto: Tanjug/AP

Uspeh u SAD Damijana, Viktorije (koja je sa velikim entuzijazmom proslavila rođendan), Tomasa i Itana obeležila su dva specijala uživo u Njujorku i Los Anđelesu, kao i pozicija specijalnog gosta na koncertu Rolingstonsa u Las Vegasu. Oni su takođe gostovali kod popularnog voditelja Džimija Falona, emisijama Saturday Night Live i The Ellen DeGeneres Show i mogu se pohvaliti nominacijom za američke muzičke nagrade 2021. u kategoriji pesma u trendingu.

Video: Kakve veze ima što je poljubio bubnjara: Uraganke o pobedniku Italijanu

(Telegraf.rs)