Grupa Maneskin objavila datume svetske i evropske turneje: Nastupe u Rusiji otkazali

"Slomljeni smo zbog ukrajinskog naroda i solidarni smo sa njima", navode Italijani

Foto: Tanjug/AP

Grupa Maneskin, koja je pobedila na prošlogodišnjoj "Evroviziji" u Holandiji, kreće na svetsku i evropsku turneju. U svojim objavama na društvenim mrežama naveli da se raduju nastupima, a zbog situacije u Ukrajini otkazali su koncerte u Rusiji.

"Tako smo oduševljeni što možemo konačno da vam kažemo da je naša Loud Kids turneja postala mnogo glasnija, zaista širom sveta!! Loud Kids turneja postaje sve glasnija i zapravo ćete videti našu prvu glavnu turneju u Severnoj Americi. Svi naši pomereni evropski termini u zatvorenom prostoru su nadograđeni zbog potražnje, plus dodali smo neke nove za sve vas koji ste propustili priliku da dobijete svoje karte. Prodaja ulaznica počinje u petak, 25. marta.

Takođe, zaista želimo da vam se zahvalimo što ste imali toliko razumevanja tokom ovog dugog perioda dok smo ovo sproveli. Znamo da ste strpljivo čekali ovu objavu i veoma smo zahvalni svim našim voljenim fanovima na vašoj ljubavi, podršci i razumevanju. Nedostajali ste nam i propustili smo nastup, i jedva čekamo da ponovo zasviramo za sve vas!

Sve informacije u vezi sa predstavama i vašim ulaznicama naći ćete na linku u biografiji ili u naglascima na turnejama.

Naravno, veoma je teško davati šou najave dok traje stravičan rat u Ukrajini i stradaju nevini ljudi. Slomljeni smo zbog ukrajinskog naroda i solidarni smo sa njima. I zbog odluka ljudi na vlasti, koje utiču na živote tolikog broja nevinih ljudi, nećemo nastaviti sa našim ruskim datumima.

Moramo svi zajedno da se borimo za mir, sada i uvek.", navodi se u objavi grupe Maneskin.

Inače, što se tiče evropske turneje, Maneskin neće svirati na prostoru bivšje Jugoslavije. Najbliže u Budimpešti, Beču, Pragu.

Evo i liste.

(Telegraf.rs)