Muzički vremeplov: Edi Grant dozivao Maradonu na scenu, Dijego se nećkao, ali je izašao na binu

Podsetimo se nastupa slavnog muzičara u Argentini davne 1981. godine

Edi Grant, Dijego Armando Maradona Printskrin: Youtube/PelaGatos Reggae

Vest da je umro fudbalska legenda Dijego Armando Maradona rastužila je planetu. Veliki fan slavnog El Pibea bio je i čuveni muzičar Edi Grant, koji je izrazio svoje žaljenje u video poruci 25. novembra, kada je slavni Argentinac preminuo.

- Maradona je bio sjajan momak, zabavno je bilo biti s njim. Tog Maradonu, kojeg ja znam, i kojeg zna njegova porodica, i koji svet zna sa fudbalskih terena. Danas (tada je bio 25. novembar, kada se Edi oglasio povodom smrti Maradone, prim.aut) je zaista tužan dan, kao da sam izgubio člana porodice - rekao je Edi i nastavio:

- Argentino, budi ponosna. Maradonina porodico, budi ponosna, Maradonini fanovi, znam koliko ste tužni, jer sam i ja fan. Bog ga blagoslovio i neka počiva zauvek u miru, za koji nikada nije znao u zadnjim godinama svog života. Bog blagoslovio Dijega Armanda Maradonu - zaključio je Grant.

Poslušajte šta je Edi Grant rekao povodom Maradonine smrti:

Kao što je već navedeno, Edi Grant i Dijego Maradona su se poznavali. Legendarni El Pibe je bio velika zvezda i u mladosti, što svedoči i snimak sa jednog koncerta Edija Granta u Argentini 1981. godine

Naime, poznati muzičar je tokom izvođenja jedne pesme dozivao Maradonu, koji je bio u publici, da mu se priduži na sceni.

- Da li je Maradona još uvek tamo negde? Hajde, izađi na scenu, i nakloni se. Hajde, popni se (na binu) - dozivao je Grant Dijega.

- Usmerite osvetljenje na Maradonu - pevao je Edi sa pratećim vokalima.

Dijego se naizgled nećkao, ali je ipak pristao da izađe na scenu. Maradona se tako pridužio Ediju na sceni i đuskao sa Grantom.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)