Vulkanov sajam knjiga je počeo – popusti do 70%

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Dani fantastičnih sniženja na vulkani.rs i u knjižarama Vulkan

Jedinstvena književna manifestacija Vulkanov sajam knjiga počeo je danas i trajaće do 20. oktobra u 31 knjižari Vulkan širom Srbije i na dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs. Čitaoce očekuju svetski i domaći bestseleri i popusti do 70%.

Očekujte sjajne popuste – 30% na 30 najčitanijih naslova i novitete iz oblasti beletristike i dečje književnosti, kao i 40%, 50% i 60% popusta na odabrana izdanja. Ne propustite jedinstvenu priliku da kupite omiljene knjige po ceni sniženoj čak 70%.

Ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga, ostvarujete još 10% popusta na ukupnu cenu.

Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Tokom sajma očekuje vas raznovrsna ponuda naslova različitih žanrova, prilagođena svim ukusima i interesovanjima.

Uživajte u novim romanima savremene književnosti – od emotivnih drama do uzbudljivih trilera. Pročitajte inspirativne ispovesti poznatih ličnosti koje su ostavile trag u svetu. Otkrijte čarobne priče koje će obradovati najmlađe i uzbudljive svetove koji nadmašuju granice mašte.

Vulkan predstavlja najnovije delo Stivena Kinga koje će bez sumnje izazvati lavinu emocija i diskusija. Ledeći krv u žilama, trilogija "Gvendi", koja vraća kralja horora na scenu, istražuje kakve su granice između želja i straha.

Ponosno izdvajamo i fascinantno delo Beva Vinsenta – "Stephen King: Sveobuhvatno istraživanje njegovog rada, života i uticaja", koje će obožavaoce Kinga uvesti u sve tajne njegovog stvaralaštva.

Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Za ljubitelje misterija, Ričard Ozman se vraća sa novim romanom "Ko umire poslednji", još jednom napetom pričom protkanom jedinstvenim humorom koja će vas držati u neizvesnosti do poslednje stranice.

Domaća književna scena bogatija je za još jedan izvanredni roman Miodraga Majića – "Pod tuđim suncem", koji će vas odvesti na nezaboravno putovanje kroz lavirint ljudskih emocija. Ova dirljiva priča navešće vas da razmišljate, osećate i možda pronađete deo sebe u likovima koje Majić tako majstorski oživljava.

Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Vulkanov sajam obeležiće i ekskluzivno izdanje remek-dela Fjodora Dostojevskog "Zločin i kazna", sa ilustrovanom mapom Sankt Peterburga koja pruža jedinstven uvid u grad koji je odigrao ključnu ulogu u radnji i atmosferi romana, što će oduševiti ljubitelje klasika.

Saznajte zašto je knjiga "Sutra, i sutra, i sutra" Gabrijele Zevin našla svoje mesto na listi 100 najboljih knjiga XXI veka Njujork tajmsa. Ova duboka refleksija o ljubavi, gubitku i potrazi za smislom svakako će vas dirnuti. Osim toga, pripremili smo i psihološki vodič Male traume dr Meg Arol, koji će vam pomoći da bolje razumete svoje emocije i razvijete emocionalnu otpornost.

Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

"Slatka pasta od pasulja" Durijana Sukegave, duboka meditacija o dragocenom balansu između usamljenosti i slobode, otkriva da svaki trenutak bola može postati trenutak oprosta i da svaki dan može biti ispunjen malim, ali dragocenim trenucima radosti.

Za najmlađe, Vulkančić je pripremio pregršt novih izdanja, uključujući edukativne knjige koje podstiču znatiželju i kreativnost, kao i uzbudljive grafičke romane.

Urnebesno duhovit novi naslov iz serijala o Dogmenu – "Sluzavka 22" iz pera Dejva Pilkija donosi još uzbudljivije avanture voljenog borca za pravdu, a male avanturiste zasigurno će obradovati dva nova naslova iz serijala o Džeronimu Stiltonu – Šerlokove avanture: Slučaj crne magle i Džinovi sa Čokoladnih brežuljaka, koja će im zagolicati maštu i nasmejati ih do suza.

Uz knjigu "Najlepše priče svih vremena" saznajte zanimljivosti o piscima i okolnostima pod kojima su nastale najlepše bajke sveta.

Edukativne knjige kao što su "Sadi" i "Sjaj" oduševiće mlade istraživače i podstaći ih da se povežu s prirodom i svemirom na dublji način i da istraže tajne biljaka i nebeskih tela.

Posetite Vulkanov sajam knjiga i uživajte u fantastičnim popustima.

Napomene:

* Sajamske akcije na sajtu vulkani.rs podložne su promeni, tj. dopuni spiska.

** Količinski popust od 10% važi za sve naslove.

*** Dodatni sajamski popust od 10% ne važi za naslove koji su obuhvaćeni drugom akcijom.

(Telegraf.rs/PR)