Novi naslov iz serijala o Džeronimu Stiltonu: "Džinovi sa čokoladnih brežuljaka" po sniženoj ceni u okviru VSK

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Kada neobični čokoladni brežuljci postanu središte misterioznih događaja, Stilton i njegova vesela družina kreću u avanturu koja će probuditi vašu maštu. Otkrijte šta se krije među čokoladnim brežuljcima i pripremite se za fantastična iznenađenja!

Sa Ostrva miševa, Stilton se zaputio na Atol srećnih ostrva kako bi rešio još jednu neobičnu misteriju. Zastrašujući, džinovski otisci stopala uništavaju šumu... Da se možda nisu vratili džinovi iz stare, ostrvske legende? Saznajte u avanturističkom romanu Džinovi sa čokoladnih brežuljaka. Ovaj naslov možete nabaviti po sniženoj ceni u okviru Vulkanovog sajma knjiga (VSK), koji će se od 10. do 20. oktobra održati na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 53 jezika, a prodate su u više od 188 miliona primeraka širom sveta. Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku.

Ne propustite priliku da budete deo ovih fantastičnih pustolovina. Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan i uživajte u brojnim pričama iz života Džeronima Stiltona.

(Telegraf.rs/PR)