"Ne veruj u sve što misliš" Džozefa Ngujena po sniženoj ceni u okviru VSK

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Vulkan izdavaštvo je objavilo svetski bestseler Ne veruj u sve što misliš, autora Džozefa Ngujena, koji polazi od teze da je preterano razmišljanje koren svake psihičke patnje i ukazuje da misli imaju stvaralački potencijal, dok prekomerno razmišljanje razara.

Koristeći svoje bogato iskustvo podučavanja, autor istražuje uzroke svih naših psihičkih i emocionalnih patnji i otkriva nam kako da oslobodimo um i stvorimo život kakav želimo da živimo. Ovaj naslov možete nabaviti po sniženoj ceni u okviru Vulkanovog sajma knjiga (VSK), koji će se od 10. do 20. oktobra održati na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan.

"Naša prirodna stanja su radost, ljubav i spokoj", kaže Ngujen. Intenzitet naših negativnih emocija, s druge strane, neposredno je povezan sa količinom razmišljanja.

Prateći njegove uvide, naučićemo kako da stvorimo više trenutaka radosti i spokoja, te prevaziđemo anksioznost i sumnju u sebe.

Knjiga Ne veruj u sve što misliš, prevedena na više od 30 svetskih jezika, dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)