Poklon roman! Priča o vrtoglavom putu fudbalera do Svetskog prvenstva

U susret Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga i Svetskom prvenstvu u fudbalu 2022., poklanjamo vam elektronsku verziju romana "Svjetovi" (Nova POETIKA, Beograd), autora Milana Radulovića

Foto: www.novapoetika.com

Knjigu u PDF formatu možete besplatno preuzeti OVDE (direktno preuzimanje, bez registracije).

"Roman 'Svjetovi' se znatno razlikuje od sličnih savremenih priča, jer u sebi nosi dublja i slojevitija značenja... čitaju se lako i bez daha", napisao je u recenziji dramaturg dr Darko Tadić.

Štampano izdanje romana će biti izloženo na sajmu knjiga (štand Nove POETIKE, galerija hale 1), a isto možete pronaći i u knjižarama DELFI (Laguna).

"Pitko napisan, jednostavnim izrazom ispripovedan, roman Svjetovi obiluje dinamičnom radnjom... i deluje kao da je pisati sasvim lako, iako nije", napisala je u recenziji Jelena Dilber iz beogradske izdavačke kuće Nova POETIKA.

Video najava romana:

"Petar Barović je sedamnaestogodišnji gimnazijalac koji svoje tinejdžerske dane provodi kao i bilo koji vršnjak u svetu, vrelih misli, uzburkanog srca prema svojoj devojci Mileni i snovima da postane svetski poznat fudbaler. Međutim, previranja u crnogorskom društvu, podeljenom NATO bombardovanjem i nacionalnim težnjama i Milenina izdaja koja ga uzdrmava iz temelja, donose mu zaokret u životu. Na neočekivanom putu koji će pred njim postaviti sudbinski važne raskrsnice, naučiće da nije svako ostvarenje želja sreća ali i to da se stihije u duši najbolje blaže božanskom svetlošću i milošću sopstvene biti." (izvod iz recenzije: Jelena Dilber).

Štampano izdanje knjige se može poručiti i na kućnu adresu (preko veb stranice izdavača Nova POETIKA) ili preko stranice knjižare DELFI.

Ove godine, Nova POETIKA će nastupiti sa odabranim naslovima publikovanim od poslednjeg održanog sajma (2019. godine). Pozivamo čitaoce da posete njihov centralni štand na galeriji hale 1 i upoznaju se sa novim delima nadarenih autora iz Srbije i regiona.

Prema programu izdavača, roman "Svjetovi" će biti predstavljen u petak (28. oktobra), u terminu od 15,30 do 17 časova.

(Telegraf.rs/PR)