Posle dužeg vremena, žensko finale: Poznato je ko je pobedio u neizvesnom duelu Ivane i Danice

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: TV Prva

Dobro je poznato da u kvizovima češće učestvuju muškarci nego žene, a tako je i sa kvizom Najslabija karika. Iako je uobičajeno da od devetoro takmičara bude samo jedna žena, sinoć je situacija bila drugačija. Ne samo da su u timu bile 3 takmičarke, već su dve stigle i do finala. Pobedu je odnela Danica Milošev, koja je studio napustila sa 148 000 dinara.

Dugo se u ovom popularnom kvizu nije desilo da u finalnoj rundi snage odmeravaju dve dame, međutim Ivana Petrov iz Novog Sada i Danica Milošev iz Vršca kroz celu epizodu pokazivale su zavidno znanje i uspešno se izborile sa svojim saigračima. Ipak, „na penale” je bila jača Danica, osvojivši sumu iz zajedničke kase.

Foto: TV Prva

„Ni Danica ni ja nismo došle do finala zato što smo žene, nego zato što smo znale”, poručila je na kraju epizode Ivana, dok joj se Danica pridružila naglašavajući „Današnje finale kviza je pokazalo da i žene imaju znanje i da mogu da pobede”.

Foto: TV Prva

Ovoj epizodi nije manjkalo ni uobičajenih lapsusa, ali ni propuštenih šansi. Tako su već u prvoj rundi takmičari na korak od maksimalne sume od 500 000 dinara prekinuli niz tačnih odgovora, jedan od takmičara umesto ovaca pred spavanje broji zečeve, a imali smo i rekordera u broju netačnih odgovora u jednoj rundi, čak 4. Da li nas slična neizvesnost očekuje i u sledećoj epizodi, ostaje da vidimo u utorak u 21h na Prvoj TV.

(Telegraf.rs)