Matea Milosavljević: Serija "Močvara" je svoja i drugačija

V. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Matea Milosavljević koja je govorila o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije "Močvara".

Milosavljević je rekla da su za uspeh "Močvare" pre svega zaslužni scenaristkinja Milena Marković i reditelj Oleg Novković, kao i da je "dinamika serije vrlo specifična i situacije u kojima se likovi nalaze".

Prema njenim rečima, "tema, radnja....sve je to zajedno doprinalo da (serija) bude svoja i drugačija".

Milosavljević je rekla da njen lik elitne prostituke Beba u trećoj sezoni je "vrlo mudra, i uspeva nekako da izbegne sve probleme u koje pokušavaju da je uvuku, i van posla kojim se bavi, trudi se da živi vrlo čisto, zdravo i uredno".

Govoreći i saradnji sa glumcem Goranom Bogdanom u "Močvari", Milosavljević je priznala da je "prevelika radost deliti kadar sa njim".

"Nesebično daje svoje znanje. I svašta može da se nauči. Mislim da smo svašta nešto ukrali od njega", napomenula je glumica.

Video: Matea Milosavljević o seriji Močvara

Milosavljević je navela da je u trećoj sezoni serija "malo brža, dinamičnija je, raznih obrta i zapleta ima, karakteri su jako zanimljivi", a ima i ljubav i drame.

Priznavši da je vrlo traumatično doživljavala kastinge, Milosavljević je dodala da je "Močvara" ipak "bilo prelepo iskustvo".

"Uživala sam, izašla sam presrećna i sa osećajem - šta god da se desi, ovo iskustvo ću definitivno pamtiti. Nekako, dobila sam nadu da postoji ovakvi kastinzi kao što je bio ovaj za 'Močvaru'", rekla je Milosavljević.

(Telegraf.rs/Tanjug)