Napokon smo dobili prvi trejler za dugo očekivani naučno-fantastični film Miki 17.

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Promo

Od genijalnog uma Bong Džun Hoa, dobitnika Oskara za film "Parazit", stiže njegovo najnovije kinematografsko remek-delo — "Miki 17".

Ovaj put, pripremite se za nezaboravnu priču o junaku koji prkosi svim očekivanjima, Mikiju Barnsu, koga tumači Robert Patison. U svetu u kojem poslodavci zahtevaju potpunu lojalnost, Mikijev posao je više nego neobičan — njegov zadatak je da umire... kako bi živeo.

Bong Džun Ho, poznat po svom specifičnom, oštrom stilu pripovedanja, donosi nam još jednu priču koja istražuje granice ljudske volje i identiteta. "Miki 17" okuplja zvezdanu ekipu koju predvodi Robert Patison, a pridružuju mu se Naomi Eki, Stiven Jun, kao i oskarovci Toni Kolet i Mark Rafalo, u ulogama koje će vas ostaviti bez daha.

Film postavlja mnoga pitanja. Koliko će puta Miki morati da umre pre nego što otkrije istinu o svojoj misiji? Da li je to metafora moderne radne kulture, gde su zaposleni "zamenljivi"? Ili se film dotiče još dubljih egzistencijalnih tema, poput smisla života, smrti i opstanka? Bez obzira na odgovore, "Miki 17" svakako obećava jedinstveno filmsko iskustvo.

Trejler ne otkriva mnogo o detaljima priče, ali u samo nekoliko minuta uspeva da dočara suštinu filma – mešavinu napetosti, apsurda i crnog humora. Patinsonov Miki, okružen tajanstvenom i hladnom atmosferom ledenog sveta, prelazi granice ljudske izdržljivosti. Kamera i vizuelna estetika najavljuju spektakl koji će žanr naučne fantastike obogatiti svežim pristupom i jedinstvenim pogledom na budućnost čovečanstva.

Film su producirali dobitnici Oskara, Dede Gardner i Džeremi Klajner, u saradnji sa Bong Džun Ho i Duho Čoi. Zasnovan na popularnom romanu "Miki 7" Edvarda Eštona, ovaj film prepliće naučnu fantastiku i duboke ljudske emocije, stvarajući filmski svet koji je istovremeno fascinantan i uznemirujuć.

Iza kamere stoje neki od najvećih talenata današnjice — Darijus Kondži, nominovan za Oskara za film "Bardo", zadužen je za vizuelni spektakl, dok je za dizajn produkcije zaslužna Fiona Krombi, takođe nominovana za Oskara za "Miljenicu". Očekujte vrhunske vizuelne efekte koje je režirao Dan Glas, poznat po radu na blockbusterima kao što su "Fantastične zveri" i "Paklene ulice".

Film "Miki 17" stiže ekskluzivno u bioskope 30. januara 2025. godine distribuciji Blitz filma. Pripremite se za jedinstveno filmsko iskustvo koje će vas naterati da preispitate granice života, smrti i svega između, a do tada, bacite pogled na trejler.

(Telegraf.rs/PR)