Emili Blant otkrila zašto neće glumiti godinu dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica će napraviti pauzu

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Emili Blant je otkrila da uzima godinu dana pauze od glume.

Glumica se pojavila na iHeart podcastu Table For Two sa Brusom Bozijem, gde je objasnila da želi da provede više vremena sa svojom decom tokom sledeće godine.

Blant, koja ima dve ćerke, Hejzel i Vajolet, sa suprugom i kolegom Džonom Krasinskim, rekla je: "Ove godine ne radim. Prošle godine sam radila dosta, a moje najstarije dete ima devet godina, tako da smo u poslednjoj godini jednocifrene cifre.

I jednostavno osećam (kao) da postoje kamen temeljac njihovog dana koji je toliko važan kada su mali. I to je: "Hoćeš li me probuditi? Hoćeš li me odvesti u školu? Hoćeš li me pokupiti? Hoćeš li me staviti u krevet?" A ja samo treba da budem tu za sve njih. I upravo sam to osetila u svojim kostima."

Emili Blant Foto: Matt Petit for SAG Awards / Shutterstock Editorial / Profimedia

U istom intervjuu, Blant je podelila kako je to biti komšija sa Metom Dejmonom i njegovom suprugom Lusijanom u Bruklinu, Njujork, piše NME.

"Met je samo najlagodnija, najlepša osoba. Lusi je još lepša – izvini, Met. Ali svi smo se sprijateljili i onda su se preselili u Bruklin i rekli su: "Pronašli smo ovu neverovatnu zgradu." I naravno, rekli smo: "Živećemo u istoj zgradi!" Ali tamo žive zaista ljupki, kul ljudi koji žive zaista divni, kul ljudi. u Bruklinu i imamo večere u nedelju uveče... deca se vole."

(Telegraf.rs)