Cipele koje je Sem Nil nosio u filmu "Park iz doba Jure" na aukciji: Koštaju kao automobil

Vreme čitanja: oko 1 min.

I neke druge stvari koje je Sem Nil imao u čuvenoj franšizi će se prodavati, neke za znatnu veću cenu

Ser Sem Nil je uronio u svoju ličnu arhivu rekvizita kako bi 28. juna stavio na aukciju Timberland čizme koje je nosio kao doktor Alan Grant u filmu "Park iz doba Jure" Stivena Spilberga iz 1993. godine.

Početna ponuda je 3.000 dolara, a procenjuje se da će se prodati za cifru između 6.000 i 12.000 dolara, navodi aukcijska kuća Propstore na svom sajtu.

"Ove čizme su napravljene za šutiranje dinosaurusa, kako kaže stara pesma. I zaista jesu, u prvom "Park iz doba Jure"", rekao je Sem Nil u saopštenju i dodaje:

"Ono što je najvažnije, puni prihodi će biti usmereni na pomoć deci izbeglicama kroz vitalni i neverovatan rad UNICEF-a Ujedinjenog Kraljevstva", navodi glumac.

Kolekcija Sem Nila će takođe uključiti šešir, jaknu i košulju koje je Nil nosio kada je po treći put igrao paleontologa u akcionom filmu Kolina Trevoroa iz 2022. "Jurassic World Dominion", piše Daily Mail.

Sem Nil snada se da će dobiti između 10.000 i 20.000 dolara za braon fedora šešir, a početna cena je 5.000 dolara.

Sem takođe traži između 10.000 i 20.000 dolara za pamučnu jaknu srednje braon boje, koja nosi natpis "Alan Grant Change 2 Hero".

Nilova klasična šambre košulja, sa ušivenom etiketom Saturdays New Iork CitY, imaće početnu ponudu od 2.000 dolara za mogući bruto iznos od 4 do 8 hiljada dolara.

(Telegraf.rs)