Bio je na ivici suza: Harison Ford dobio počasnu "Zlatnu palmu", ali se jedna bizarna situacija desila u Kanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivno je bilo na Kanskom filmskom festivalu

Foto: Tanjug/AP/Daniel Cole

Film "Indijana Džons i brojčanik sudbine", peti iz serijala "Indijana Džons", prikazan je premijerno na 76. Kanskom filmskom festivalu. Na ovom događaju bio je i glavni glumac, Harison Ford, koji je dobio je počasnu "Zlatnu palmu".

Holivudski superstar, koji je na premijeru došao sa suprugom Kalistom Flokhart, bio je na ivici suza kada mu je publika aplaudirala.

"Veoma sa dirnut ovim. Kažete da vam ceo život bljesne pred očima i ja sam video kako je moj život bljesnuo pred mojim očima. Veliki deo mog života, ne ceo. Moj život je omogućen od strane moje divne žene koja je podržavala moju strast i moje snove i zahvalan sam", rekao je emotivni Harison Ford, pa se obratio i publici.

"Volim i vas. Hvala vam. Dali ste mom životu svrhu. Zahvalan što sam imao priliku da radim sa umetnicima kao što su Džim (reditelj Džejms Mangold, prim.aut), Fibi (Fibi Voler-Bridž,prim.aut), čak i Madsom (Mads Mikelsen, prim.aut). Dirnut sam i počastvovan, ali imam film da pogledam. Tačno je iza mene. Hvala vam još jednom za ovu divnu čast", rekao je glumac, a nakon njegovom govora prikazan je film "Indijana Džons i brojčanik sudbine".

Inače, desila se jedna bizarna situacija. Iako su došli zajedno, supružnici Kalista Flokhart i Harison Ford nisu sedeli jedan pored drugog, već jedan iza drugog.

"Pogledaj! Ti si odmah iza mene. Pa, to je tako", rekao je Harison Ford Kalisti, piše Daily Mail.

Pogledajte kako je izgledala dodela "Zlatne palme" Harisonu Fordu na Kanskom filmskom festivalu:

(Telegraf.rs)