Devetočasovni snimak "Avatara 3" mogao bio da postane serija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalje je otkrio voditelj Džef Snajder

Foto: MCF MegaComFilm

Devetočasovni rediteljski snimak trećeg nastavka "Avatara" mogao bi da se pretvori u seriju koja će biti emitovana na platformi Dizni plus.

Voditelj Džef Snajder je prvi put otkrio u svom podcastu, "The Hot Mic", da je Džejms Kameron imao devetočasovnu verziju "Avatara 3" još u decembru. Sada je u novoj epizodi podkasta otkrio šta Kameron planira da uradi sa njim.

"Pre nekoliko meseci, objavio sam glasine da Džejms Kameron ima devetočasovnu verziju Avatara 3 za koju je želeo da završi vizuelne efekte. Mnogi ljudi su bili kao: "Zašto bi studio platio za to? Zašto bi insistirao na vizuelnim efektima ako će onda da iseče film?“ Ideja je da Kameron uradi sve vizuelne efekte za svoj devetočasovni snimak "Avatara 3", a zatim ga objavi na platformi Dizni plus kao ograničenu seriju."

Snajder je, međutim, upozorio da bi se plan potencijalno mogao promeniti.

Treći film "Avatar" sniman je istovremeno kao i "Avatar 2: Put vode", koji je objavljen u decembru i dobio pozitivne kritike. U međuvremenu, "Avatar 3" bi trebalo da stigne u bioskope u decembru 2024. godine, piše NME.

(Telegraf.rs)